Blondas z noclegiem to nie jest głupi pomysł, wygodniej dla was bedzie jechać za dnia, a sprzyjają temu warunki Tam jest jak nad morzem kończy się sezon kończą się turyści z tym że wszystko jest otware ( a przynajmniej większość) cały rok, czyli sprzyja to negocjacjom. Trzeba być twardym niestety nie znam konkretnych adresów w Kazimierzu
Blondas dobrze napisał - nawet w temacie jest Kazimierz Dolny
Raczej dobrze poprawił . Lepiej późno niż wcale .
Ja wpadnę na chwilę wieczorem, o ile będziecie jeszcze na miejscu. Niestety muszę rozbierać renię, która gościny nadużywa pod Lublinem.
Agatka, w Kazimierzu jest zawsze straszliwy problem z noclegami. Chyba niezaleznie od pory roku:) Kiedyś mieliśmy okazję spędzic week w pięknym miejscu. Tanio niestety nie jest, ale tam udało nam się znaleźć miejsce. Zajrzyj: www.willacyprysowa.pl
A skąd wzięliście tego "Kazimierza Wielkiego"?? ja tam widzę że o Dolnym moooowa
A Tomek to coś ściemnie ża będzie wracał przez Kazimierz - ja już Go tu katuję coby w sobotę zjechał... a niedziela - dla nas... Myślę tylko czy brać auto Wszak różna komunikacja kursuje w miarę czesto na trasie L - KD
Pozdrawiam
PS: Ballum - przyjeżdżaj z Tomkiem - zrobimy mega spot
Zobaczymy. Nie wiem, czy nam się uda wszystkim wybrać, choć chciałabym uwielbiam Kaizmierz. Poz atym Tomek musi przede wszystkim sprzątnąć "zwłoki" reni, watpię, że jeden dzień mu się to uda. Ja mu za bardzo nie pomogę A szukającym noclegu w Kazimierzu polecam generalnie stronę www.kazimierzdolny.pl
Tak, to bardzo miła perspektywa Pod warunkiem, że rzeczywiście pomógłbyś Tomkowi. No i że wykuruje się do soboty. Trzeba pomyśleć o jakiś ciepłych okładach Będziemy w kontakcie.
najwiekszym sciemniaczem to chyba Ty tu jestes Olus....
a zamieszanie z nazwa miasta wzielo sie stad ze napisalem zle bo Kazimierz Wielki a po tym co napisal Grzybek zeby go oswiecic zmienilem zeby juz sie nikt wiecej nie pomylil wiec to nie tombog sciemnia tylko ja wprowadzilem cale zamieszanie za co przepraszam....
co do noclegu dziekujemy za link...bardzo ladny ale juz znalezlismy rownie dobry...
do zobaczenia w Kazimierzu Dolnym....
jak by co dzwoncie do mnie 506 120 777 gdzies na miejscu sie spotkamy
Negocjujcie cenę!!!!! Kazimierz choruje na dużą sezonowość. Wiem bo pracowałem Jakby ktoś chciał to mogę polecić kwaterki w Nałęczowie 25km od kazimierza dln
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum