Wiedząc ile pracy było włożone w tą renię zdjęcia nie są zabawne. Ale jakby to była jakaś obca, to otwarta klapa pickupa jest świetna.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Moim zdaniem, niepotrzebne i nieudane wchodzenie na podwórko dawno uprawione i to całkiem nieźle przez japończyków. A to lusterko ... ? Musi nieźle gwizdać przy 80kmh
szczerze to wygląda to jak Clio przerobione na kombi i na wyższym zawieszeniu, a do tego nie wydarzone jak Scenic RX4, linia boczna tak jakby zerżnięta z VW Tuareg dobrze, że nie obłożyli tego dookoła plastikami jak Scenic'a RX4
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Ostatnio zmieniony przez Goalkeper 2007-12-06, 08:40, w całości zmieniany 1 raz
Mi się też nie podoba, może z wyjątkiem wnętrza. I wątpię czy się będzie sprzedawał jeśli podejmą produkcję. Są firmy z lepszymi tradycjami w SUV-ach.
Lepiej zrobiliby jakąś ładną limuzynkę, bo ostatnią przestali produkować w 92 r.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
a citroen zaczal juz sprzedawac swojego pierwszego suva mimo ze tradycji tez takowych nie ma...
dzis sa inne czasy nie robi sie czegos od podstaw tylko wykozystuje doswiadczenie innych...globalizacja powoduje ze nowe pseudo terenowe renault renaultem jest tylko z nazwy...
globalizacja powoduje ze nowe pseudo terenowe renault renaultem jest tylko z nazwy
Zgoda, miałem to nawet napisać, ale dla wielu liczy się logo. I wybiorą inną markę. Zwłaszcza, że SUV ma podobno dawać prestiż. Renault nie jest bardzo prestiżową marką.
Zgoda, miałem to nawet napisać, ale dla wielu liczy się logo.
No właśnie wileu fanów marki i użytkowników przywiązanych do rombu wybierze SUV`a właśnie od renault. Zresztą tych aut nie kupuje się przez wzgląd na właściwości terenowe, więc jaka wiedza jest tu potrzebna ?!
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2007-12-06, 11:32, w całości zmieniany 1 raz
tych aut nie kupuje się przez wzgląd na właściwości terenowe, więc jaka wiedza jest tu potrzebna ?!
-no właśnie- w jakich my czasach teraz żyjemy?????
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum