R25: MB S124 200TE 1991r.
Imię: messi Pomógł: 3 razy Wiek: 39 Dołączył: 08 Sie 2005 Posty: 2031 Skąd: LSW
Wysłany: 2007-11-07, 23:09 Rajd 4x4
Witam ostatnio udało mi sie być na rajdzie organizowanym przez Politechnikę Lubelską na górkach czechowskich w Lublinie. Co więcej udało też mi się pośmigać po górkach Jeep'em Cherokee
A oto kilka fotek jakie udało mi się zrobić jeszcze staryą aparatą wiec jakość jest taka sobie.
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2007-11-08, 11:04, w całości zmieniany 2 razy
zawsze marzyłem, aby kupić sobie Lade Niva i jak prawdziwy komsomolec pośmigać po tundrze, tajdze, drogach i bezdrożach. moze się jeszcze spełni, bo niva jest juz w moim zasięgu. teraz trzeba tylko wygospodarowac troche czasu...
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
R25: brak Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 19 Cze 2005 Posty: 290 Skąd: ŁÓDŹ
Wysłany: 2007-11-08, 09:38
Też bym pojeździł
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
janek maniac [Usunięty]
Wysłany: 2007-11-19, 23:34
marzyłem, aby kupić sobie Lade Niva
Janusz, nie kupuj Nivy, to jeszcze lepsza skarbonka bez dna w porownaniu z naszymi reniami, jesli chcesz poszalec po bezdrozach w stylu cccp to polecam UAZ'a, sprawniejszy a i jak sie go dopiesci to i posluzy troche
Nie oczekuję ideału po nivie. Nie szukam oszczędności. Jest to jednak samochód w miarę "cywilny", ale jednak terenowy z minimum komfortu, nadający się do jazdy na co dzień i który jestem w stanie utrzymać w stanie mnie zadowalającym, jak poloneza.
Ale to i tak baaaaardzo odległe marzenie, bo najpierw wolę fuego 1980. I nie mam czasu na offroad.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum