Właśnie siadłem do składu kalendarza ściennego na rok 2008. Oczywiście chciałbym aby znalazły się w nim zdjęcia naszych kochanych renatek . Jeśli więc macie jakieś ładne zdjęcia plenerowe swoich autek, to bardzo proszę o przysyłanie ich na mojego maila: tomash@plm11.pl.
Kilka słów na tematy techniczne:
1. zdjęcia muszą być wykonane w ładnym, lub specyficznym plenerze, jednak odnoszącym się do pory roku.
2. zdjęcia nie mogą być wtępnie przetworzone (np. zmniejszone). Najlepiej orginały z aparatu.
3. nie więcej jak 8 zdjęc z różnych pór roku. Proszę wybrać po dwa, najlepsze waszym zdaniem z każdej pory roku.
Co do samej produkcji kalendarzy i kosztów, nic na razie nie wiadomo. Zawsze można sobie jednak ustawić na pulpicie taki kalendarz jak cena będzie zbyt wysoka dla kogoś .
Wiek: 78 Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 538 Skąd: werbkowice
Wysłany: 2007-12-05, 18:58
Ja nic nie znajdę ;wszystkie są pozmniejszane;
Chyba że jeszcze zdążę zrobić w jesiennej lub zimowej porze roku
W jakim formacie najlepiej wykonywać zdjęcia
Czy w ułożeniu poziomym czy pionowym
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum