Wysłany: 2007-12-05, 21:33 zdjęcie z fotoradaru zrobione od tyłu
ku przestrodze
nie pamietam na ktorym forum ale kiedys sie sprzeczalem z kims ze straz miejska jesli zrobi zdjecie auta przekraczajacego dozwolona predkosc od tylu takze go ukaze...procedura taka jak by prowadzil wlasciciel...
poniewaz autko zarejstrowane jest na moja zone ktora nie ma prawa jazdy musiala napisac komu dala autko...tak wiec jestem bogatszy o 4 pkt karne
przyslali tez certyfikat fotoradaru...miło prawda?
no,no ,no- co a technika.Teraz wypada odszukać jakiegoś "wujka" z Hondurasu albo innego ,egzotycznego kraju
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Następnym razem zadzwoń. Robię lepsze fotki i tańsze
Swoją drogą wydaje mi się, że kąt zrobienia tego zdjęcia nieodpowiada parametrom ze świadectwa legalizacji, w której stoi wyraźnie, że wynosi on 22 st do kierunku jazdy.
Może nie mam dzisiaj dobrego oka, ale tak nawet na to złe oko, to obstawiam tu kąt grubo powyżej 90 st.
Wiek: 78 Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 538 Skąd: werbkowice
Wysłany: 2007-12-05, 22:56
Nie wiem jakim cudem z mojej wypowiedzi zrobił się nowy temat ale uważny przeczyta podpis.
Tombog napisał/a:
Swoją drogą wydaje mi się, że kąt zrobienia tego zdjęcia nieodpowiada parametrom ze świadectwa legalizacji, w której stoi wyraźnie, że wynosi on 22 st do kierunku jazdy.
Chciałem tylko dodać że nic nie pisze o pojazdach odjeżdżajacych.
A tą lubelską strone dodałem jako ciekawostkę a wyszedł nowy temat.
Blondas- wg mnie to warto powalczyć -nawet w Sądzie Grodzkim , bo wątpię czy oni
tak idealnie wyznaczyli sobie msc. postoju i robienia zdj. , by między osią
obiektywu i oią samoch . był zachowany kąt 22.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
po dwóch..
nie tędy droga.
Blondas nic nie zyska, a tylko po sądach będzie biegał. I dojdą koszty sądowe.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
takie zdjęcia praktyczne w całem Hiszpanii robią fotoradary i nie ma tłumaczenia kto jechał tylko tak jak było pisane wyżej właściciel pojazdu jest karany. Ale widzę, patrząc na certyfikat, że jedno jest pewne jeżeli będzie ograniczenie do 15km/h a pojedzie się 20km/h to już nie złapią bo im urządzenie na to nie pozwoli
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
jeżeli będzie ograniczenie do 15km/h a pojedzie się 20km/h to już nie złapią bo im urządzenie na to nie pozwoli
zgadza sie Goli!
dobrze ze u nas gepardow nie ma...jeszcze by jakis przez wioske Przydargiń (zachodniopomorskie) przebiegal i komu by zdjecie wyslali?
( Dzień Świra )
po dwóch..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum