R25: R25 TX 2,2 J7TA732 KAT B/G 1992
Wiek: 78 Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 538 Skąd: werbkowice
Wysłany: 2007-12-05, 22:21 Nowe zabawki lubelskiej policji
Dzisiaj słuchając radia lublin usłyszałem ciekawostkę dotyczącą naszego regionu
Jak długo auto z pełnym wyposażeniem musi na siebie pracować o ile go wczesniej jakis idiota w pogoni nie rozwali.
Nie wiem dokładnie jak to użądzenie działało ale w certyfikacie jest napisane22 stopnie do kierunku jazdy a nic nie jest napisane że ono może mierzyć pojazdy odjeżdżające
Ostatnio zmieniony przez lucjan 2007-12-05, 22:44, w całości zmieniany 1 raz
Jak będzie ktoś widział takie cacko na drodze to będzie wiedział, że trzeba zwolnić.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
niestety te kamery są coraz mniejsze i ich nie widać jak dawniej. niedługo nie da sie jeździć. drugą norwegię zrobią. a jeszcze czytałem, że kilkaset fotoimitatorów ma byc zamontowanych- pomiar prędkosci bedzie wyzwalal błysk lampy. to juz nie poznasz gdzie jest fotoradar rzeczywiście.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
niestety te kamery są coraz mniejsze i ich nie widać jak dawniej.
to już będzie permanentna inwigilacja
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum