Jako ze zima sie zbliza to pora zaplanowac kolejny spot "Zima 2007/2008" Proponuje termin 2 luty 2008 lub ewentualnie 9 luty, miejsce - tradycyjnie Żabieniec k. Piaseczna. Co wy na to? Odmowa nie wchodzi w gre
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
bardzo inteligentna, wyczerpująca odpowiedź i zgodna z regulaminem, bo wiele wnosząca do tematu.
zdecydowanie wolalbym 9 lutego i na ten termin sie wpisuję.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Moja Renia w stycz. będzie u blacharza- to taki prezent na jej 18-tkę . Nie wiem,
czy do zlotu będzie już gotowa.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
to przyjedź taksówką. przynajmniej bedziesz mógł coś spożywać...
przespać tez jest gdzie- zapraszamy do nas.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
Dzięki za zaproszenie ,ale to raczej nie jest zlot taksówek.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
można też wybrać się pociągiem, choć nie jest to zlot pociągów. nie udawaj, że nie wiesz, że chodzi o ludzi.
R25: R25 TX 2,2 J7TA732 KAT B/G 1992
Wiek: 78 Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 538 Skąd: werbkowice
Wysłany: 2007-12-29, 22:59
Zulus napisał/a:
Jako ze zima sie zbliza to pora zaplanowac kolejny spot "Zima 2007/2008" Proponuje termin 2 luty 2008 lub ewentualnie 9 luty, miejsce - tradycyjnie Żabieniec k. Piaseczna. Co wy na to? Odmowa nie wchodzi w gre
Jestem tylko użytkownikiem tego portalu nie jestem klubowiczem ,brałem udział w jednym zlocie z którego jestem zadowolony
ale dla mnie data bez żadnego programu nic nie mówi
Mnie sie wydaje że nikt nie będzie chciał przejechać X kilometrów i nie spotkać się z fanatykami tego portalu
Dla mnie reanle są zloty trzydniowe
Aby chętny na zlot uczestniczył w nim chociaż przez jeden dzień
Jesli zdrowie dopisze to niech nikt się nie zdziwi że moja BARDOTKA tam się pojawi
nie obiecuję
Niestety Lucjan- to są jednodniowe (a nawet kilkugodzinne) zloty na świeżym powietrzu, pod dachem i przy ognisku. Ale zawsze jest miło. I na pewno wiadomo, że kilka osób przyjedzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum