przez caly rok sa okazje by kogos obdarowac (...) kalendarzem
no bez przesady. kalendarz to jednak najpiękniejszym podarunkiem jest do połowy stycznia. więc można go nazwać prezentem noworocznym.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
naturalnie, u mnie też. przecież kalendarz klubowy jest lepszy niż sex.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
No, wydruki próbne na domowej drukarce są już gotowe . W wersji z białymi bokami ze względu na oszczędność czarnego tuszu . Zaraz sobię zszyję i powieszę na ścianie . Teraz tylko drukarnia i poczta polska . Ostatni dzwonek na składanie zamówień !!!
czy to znaczy, że juz wkrótce.... na scianie bede mial kalendaryzk ?
Tylko skąd wziąć pliki z kalendarzem nadające się do druku ??
Nie ma to jak przyjaźnie nastawiony forumowicz . Wiem, że z rameczką trochę przeginam, ale żeby aż tak się mścić ??
Dzisiaj znalazłem zgubioną rameczkę w tamtym roku, ale nie będę obiecywał, że jutro wyślę . Po prostu pewnego dnia spędzę na poczcie 3h i ją wyślę . Na razie leży na centraln ejpółce w pokoju i krzyczy do mnie " wyślij mnie, wyślij mnie " .
Tyle OT .
juz sie usmiecham a co do fotek to sie nie pchałem bo wiem, że inni mają bardziej "kalendarzowy" wygląd Renat - to sie skromność nazywa
zreszta nie mam dobrego aparatu
a jeśli chodzi o tematy kalendarzowe to są i zimowe:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum