R25: 2,2/2,5 TX/V6Turbo J7T/Z7U B29E/B29G 86?/90
Wysłany: 2007-12-29, 23:20
Lucjan moze raczej to spotkanie powinnismy wlasnie SPOTem nazwac:) Faktycznie, ze zlot to sie kojarzy z czyms np 2 dniowym:)
Nie wiem jak inni, ale ja najmilej wspominam wlasnie takie jednodniowe spotkania (moze dlatego ze zabieniec byl moim pierwszym:))
Ja sie zobowiazuje do nawiezienia drewna na ognisko:) pojade wczesniej do lasu i narabie:P (W koncu siekiere woze w samochodzie juz od 2 lat:P - a nie wiem po co tylko tak sobie lezy:PP)
_________________ The two most common elements in the universe are Hydrogen and stupidity.
Harlan Ellison
No cóż na razie nie wypowiem się czy przyjedziemy czy nie. Pierwsza data w sumie oki ale druga raczej nie wchodzi w grę. W niedziele 10tego mamy chrzciny w najbliższej rodzinie i najprawdopodobniej nie będziemy w stanie podjechać... Ale jak na razie szanse 50 na 50
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
Ja na zlot w Żabieńcu się wybieram...zabiorę dzieci,męża coś do podpałki i coś na ruszt...a przyjadę obowiązkowo Agatą
Zlot w Żabieńcu nie jest spontanem...jest zimowym ,,poważnym" zlotem i Ci którzy tam byli orientują się,że nie wszyscy mają bliziutko do domu. Ja (czy Lucjan który drążył temat) trochę kilometrów zrobię i muszę gdzieś zanocować. Znajdę sobie spanko...ale mam prośbę aby o takich sprawach także pomyśleć.
[ Dodano: 2008-01-08, 17:34 ]
Acha...i mam nadzieję,że mowa o terminie 09.02.2008
Malo osob sie wypowiedzialo w kwestii terminu ale wiekszosci z nich pasuje bardziej 9.02 i tak tez sie stanie
Zlot odbedzie sie 9.02.2008, spotykamy sie o godzinie 10:30 na parkingu pod Torwarem. Czekamy na ewentualnych spoznialskich do 11:00 i ruszamy kolumna do Zabienca.
Zabieramy ze soba paczke drewna, jedzenie i picie a w razie jakby pogoda dopisala to moglibysmy zrobic kulig wiec wskazane sanki
Osoby z daleka na pewno znajda miejsce do spania np. w jednym z pobliskich hoteli ( http://lamusica.oit.pl lub www.hotel-piaseczno.pl ). Dla niezdecydowanych polecam zdjecia w naszej galerii z poprzednich spotkan w tym miejscu.
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum