Artur- przecież już knuliśmy.
Jestem zwolennikiem okrążenia Europy.
Knujmy dalej, może coś uknujemy.
Tombog napisał/a:
Najwyższa pora, szukać sponsora
Ma racjÄ™ poeta.
Aby nie było zbyt łatwo i nieco hardcore'u- razem z Rosją, po geograficznych granicach Europy.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Ostatnio zmieniony przez Janusz 2008-01-11, 20:02, w całości zmieniany 1 raz
podroz dookola europy to nasz pomysl i razem go z pewnoscia zrealizujemy...
mi bardziej chodzi o jakies szczegolne miejsce (np. fabryka skad wyjezdzaly nasze renie) ale zeby tam pojechac w wiekszym gronie
To też dobry pomysł, ale to wycieczka, a nie wyczyn.
Ale też jadę.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
R25: R25 TX 2,2 J7TA732 KAT B/G 1992
Wiek: 78 Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 538 Skąd: werbkowice
Wysłany: 2008-01-11, 20:06
Janusz napisał/a:
Knujmy dalej, może coś uknujemy
Ja już trzymam za Was kciuki tak samo jak za tych dwóch zapaleńców.
Szkoda że nie podają daty wyjazdu,oni chyba nie rozmawiali z nikim kto tam był,jakie tam panują warunki nawet w pełni lata.
A może skończy się na kapitalnym remoncie malucha i dojazdem do Talina za pieniądze sponsorów
Szkoda że nie podają daty wyjazdu,oni chyba nie rozmawiali z nikim kto tam był,jakie tam panują warunki nawet w pełni lata.
Lucjan...mysle ze to nie tajemnica...(internet) do Tallina jedziesz jak po Polsce a dalej albo kolce w oponach albo pobocze i rów...
niektore drogi na samiuskiej polnocy sa pozamykane poniewaz za duzo jest tam sniegu...snieg tam nawet lezy w wakacje pod koniec sierpnia...
szczerze to nie wiem jak oni zamierzaja tam dojechac...
W Norwegii wcale nie trzeba jechac daleko na polnoc, zeby doswiadczyc zimy oraz zwiazanych z tym zamkniec drog. Juz na wysokosci Bergen wiele drog (nawet glownych drog krajowych) zamykaja od listopada do marca. Im dalej na polnoc tym ich wiecej.
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Fantaści- zapomnieli tylko o najważniejszym-pługu wirnikowym , który będzie im torował drogę.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
spokojnie- pojadą i wrócą. mysle, ze przemysleli sprawe i dobrze sie przygotowali.
ale żeby podobnej klasy wyczyn zrobić naszymi reniami to chyba trzeba by wybrać trasę ze 40 ooo km.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Wysłany: 2008-01-12, 11:32
A ja myślę,że nie wrócą na lawecie.Wyraźnie piszą o przygotowaniach co do tego wyjazdu. Widać,że się przygotowują, szykują auto. A że czekają ich niespodzianki,przygody,bardziej lub mniej miłe sytuacje,może zepsucie samochodu,może nieprzejezdne drogi....toż to chyba o to chodzi.....czymże byłaby wyprawa gdziekolwiek bez takich sytuacji....?
Trzymam za nich kciuki.... wrócą na lawecie czy nie dla mnie są godni podziwu...czegoś chcą...do czegoś dążą...coś robią żeby ich życie było ciekawsze.
Nie siedzÄ… w domu i nie marudzÄ…
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum