witam po dlugim niebycie, a jak ma sie sprawa z reprezentacja pogorkow swietokrzyskich, to pojechalibysmy jakąś kolumną , o ile uda mi sie doprowadzic moją Renie do uzytecznosci, ewentualnie 19-tką pojade
no to juz mamy tyle łódzkich pojazdów, że trzeba sie umówic na godzine i formujemy kolumnę. Jasień jak zwykle na miejsce zbiórki?? Czy inne propozycje??
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Rzeczywiscie, sa jakies targi nieruchomosci w tym terminie w godzinach 10-17 Mysle ze nie ma co ryzykowac szukaniem sie na wzajem wsrod zwiedzajacyh i trzeba zmienic miejscowke. Pytanie do warszawiakow lub osob dobrze znajacy topografie miasta czy znacie jakis podobny parking w okolicy (lub niekoniecznie ale oby latwo bylo tam trafic)?
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
no tak ale sadzac po opisach targow to sa to dosyc popularne i obawiam sie ze i tam bedzie ciasno (pamietacie, kiedys tez trafilismy na jakas wieksza impreze i nawet pod stadionem legii bylo na tyle ciasno ze nie zmiescilismy sie wszyscy i byl problem ze znalezieniem sie a pozniej z wyjechaniem stamtad)
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
To może parking auchana w piasecznie?
To po drodze.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
tak - popieram tego Auchana - rok temu spotkalismy sie z ekipą Warszawską juz przy samej drodze na Żabieniec przed sklepem spozywczym - Czekaliśmy tam z Grzybkami ich Laguną Myslę, ze mozna sie umowic na w/w parkingu i potem połaczyc z grupa zjeżdżająca wz Wa-wy. Oczywiscie Lucjanie to dobry pomysł, zeby tam na Ciebie czekać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum