"W lipcu 2007 roku, kapitan Marcin Siwek zrealizował jedno ze swych największych marzeń. Popłynął jachtem klasy optymist z Gdyni na Bornholm. Rejs miał charakter pionierski, ponieważ nie ma źródeł mówiących o jakiejkolwiek mniejszej lub podobnej jednostce, która pływałaby przez Bałtyk.
Kadłub ma długość 230 cm, a cały jacht, ożaglowany i spakowany do podróży, waży poniżej 50 kg!"
(z onetu)
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Ooooooo !!! I to jest dopiero wyprawa . Jak tylko wrócę do równowagi finansowej, to na pewno poszukam jakiegoś wariata na podobną wycieczkę . Znajdą się odważni ??
Ja tylko do Kaukazu proponowałem, a chłopaki pociągnęli aż do Ułan Bator. Pycha.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
W ost.-grudniowym numerze Motoru jest ciekawa relacja z zimowej podróży za krąg
polarny UAZ-em. No ale wcześniej gość był już tam kilka razy letnią porą i ma spore
doświadczenie w "zdobywaniu" Skandynawii.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum