hihihii no jak by to było jak by o Łodzi nie było głośno Co do miejsca spotkania wyjazdowego to Adam gdzie ustalicie tam podjedziemy. Dla nas to bez znaczenia - wsiadamy i jedziemy.
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Dziś własnie dostałem od producenta zlotolepki szybowe.
Fajnie, że znowu się spotkamy.
Moc jest z nami.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
Wywaliło mi taki znak zapytania że Hej.
Renatka przestała jeździć i wali w górnej części silnika Zaholowałem ją do warsztatu i nie wiem czy będzie gotowa na sobotę
ja mam przechery z moją kobietą - ale zrobie wszystko co by pojechać. Oleks - jakby co to moge Cię zabrać
Łodziacy - trzeba ustalic miejsce zbiórki na Żabieniec - na razie Jasień odpada, ze względu na bardzo napiętą sytuację w mojej rodzinie Najwyższa pora na konkrety!!
Łodziacy- czas ucieka , a wy nadal nie wiecie gdzie się macie spotkać I co teraz
będzie
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Tomala- nie bądź taki surowy.
Wiedzą już gdzie się NIE mają spotkać. To wiele. Spokojnie dojadą na wieczór.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum