No i pozamiatane. Woda w cylindrze a wlenie pewnie z wygiętego korbowodu.
Nawet mi się nie chce myśleć co jeszcze. Jak pomyślę to się boję żonie skłamać ile to będzie kosztować. Z takim garbem i bez renatki raczej nie pojadę.
Masz zamówioną Skorpion... Cieszę się, że będziesz.
Coś ostatnio jakby frekwencja spadała. Jakieś awarie i rodzinne sprawy, choroby...
Nie za dobrze.
Ludziki, zdrowiejcie, z żonami się porozumiewajcie, jak ktoś ma renię niesprawną to niech się nie załamuje- po to są zloty, aby omówić ratunek i niech też przybywa.
Oleks- nie łam się
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
I to jest postawa godna fanatyka. Do naśladowania.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Oleks jak coś to ja mam jeszcze miejsce u siebie .
Łodziacy!!!
Widzimy się w sobotę o godzinie 9.00 pod Carrefour'em na Rzgowskiej i o 9.20 ruszamy dalej. I proszę o zakończenie dyskusji o miejscu spotkania .
Ja pewnie nie dotrę na zlot ze znanych powodów co nie znaczy,że Blondasa tam nie będzie...kalendarze musza być dostarczone ...ludziska czekaja...mam nadzieję
R25: R25 TX 2,2 J7TA732 KAT B/G 1992
Wiek: 78 Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 538 Skąd: werbkowice
Wysłany: 2008-02-07, 09:19
Konrad napisał/a:
cholera Lucjan a ja chcialem wyjechac z domu doeprio o 9
Nie będzie powtórki wyjazdu na zlot do Żabieńca 120 km/h w terenie zabudowanym.
Jedziemy na spotkanie a nie na wyścig.
Punkty zdobywam w innych okolicznościach
do żabieńca to my jeszcze razem nie jechaliśmy
120? heheh moja corsa tyle nie wyciągała
Lucjan to zróbmy lepiej tak jak Tombog napisal
zreszta ja nie wiem czy nie wyjade juz jutro tzn w piatek odwiedzic znajomych
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
no musze dziś poważnie porozmawiać z Moją bo nie chcę jutro jak złodziej z domu uciekać - w każdym badź razie na miejsce zbiórki przyjeżdżam a potem sie zobaczy. Trzymajcie za mnie kciuki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum