Pytanie do admina. Dlaczego nie wszystkie zdjęcia się wklejają do postów.
Próbowałem już różnych rozszeżeń (jpg, gif, bmp, itd.)
Jedno zdjęcie się "wkleja" inne nie ....
O co chodzi.
Ostatnio zmieniony przez tomi 2005-10-14, 09:18, w całości zmieniany 1 raz
Rodzaje akceptowanych plków są ustalone w panelu administracyjnym. Być może format, który ci się nie chce wkleić nie został dopuszczony. Napisz więcej szczegułów. Jakie wchodzą, a jakie nie.
Próbowałem też konwersji na bit mapy - ale to cholerstwo jest duże (chociaż mieści się w granicy normy)
i też nie włazi. Więc zacząłem się zastanawiać co jest grane. Bo co jak co ale maleńki jpeg powinien dać się wleić bez bólu.
Rozmiar 1: ciężar pliku, czyli ile zajmuje miejsca na dysku. Max dozwolony dla forum to 128kb
Rozmiar 2: Wielkość zdjęcia, czyli ile zajmuje miejsca na ekranie. Max dozwolony dla forum, to 800x600 px.
Mam nadzieję, że wyjśnienia są wystarczające
Jeśli nie to wałkujemy temat dalej.
Do autora tematu:
Zmień temat na czytelniejszy. Sam byś nigdy nie wpadł, żeby szukać rozwiązania problemu grafiki w temacie nazwanym "dlaczego ?"
i maksymalnie odchudzać ich wagę - jednak nic to nie dało.
Może z obrazkami jest tak że gdzieś odwołują się do rozmairu rzeczywistego i dlatego jest problem.
Po prostu teraz będę wklejał linki
A jeśli chodzi o max rozmiar - to zdjęcia ze spotu są chyba większe niż 800x600.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum