I dobrze słyszałeś . Też kiedyś miałem problem z dolnym zgryzem jak usłyszłem cenę .
Na szczęście do nabycia są same końcówki, a nawet sam środek końcówki jak się nie mylę. Sprawdź to, tylko nie w ASO .
Wysłany: 2008-03-12, 18:18
Z moich wiadomości w ASO 442,47 bez VATu :].
A co masz z nim nie tak. Z tego co widze i widziałem u siebie, tam sie rozleciec moze tylko tuleja metalowo gumowa a jeśli tak to na pewno mozna tam zaadoptować sama nową tuleje .
powiem tak...moja renia to nie auto do wozenia kartofli tylko czlonek rodziny...
wiec nie bede tanich rozwiazan stosowal bo tak jak pisaliscie mozna same jakies tam gumki duperelki powymieniac...
swoja droga ponad 400pln za kawalek drutu i gumy to niesamowite przegiecie
tez ostatnio ten drążek wymieniałem.troche dziwne uszkodzenie ale i to sie zdarza ,pękła tuleja metalowa w tej gumie i od razu zrobiły sie tam luzy.nie kupowałem go bo miałem zapasowy,dwie renie rozebrane zeby miec takie czesci w zapasie.
mi tez proponowali uzywany ale ile on wytrzyma?
2 tygodnie?
2 lata?
jest jeszcze opcja ze sie od innego autka dorabia ale o szczegoly popytam w piatek jak odstawie autko na wymiane
mam wrażenie ze jednak ta czesc używana może wytrzymać jeszcze sporo,a nawet jeśli za dwa lata bede musiał to wymienic to tez krzywdy nie bede miał ,wymieniłem na czesc która juz miałem a i wymiana nic nie kosztowała bo zrobiłem to sam ,zajeło ze 30 min.
R25: 2,9 V6 Injection Z7W B29F 1990 Pomógł: 17 razy Wiek: 47 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 1603 Skąd: Grudziądz/Pszczyna
Wysłany: 2008-03-13, 11:02
blondas napisał/a:
i znowu wyjdzie na to ze szampan i kawior ale trudno...
No ja chciałem napisać ze bogatemu wszystko wolno : ale mnie ubiegłeś .
A to o czym pisze o nie zadne druciarstwo, tylko coś czego ASO nie potrafi zrobić bo za duzo przy tym pracy a za mały zysk. Jak se złamiesz ręke to tez nie zakładasz nowej tylko naprawiasz starą
Bo idąc tym tropem to jak pęknie ci oparcie tylnej kanapy to tez wypada kupić nową za 4952,60 zł bez VATu .
Przeróbka drązka z innego auta to jest dopiero druciarstwo .
A uzywkę jak najbardziej , wtrzyma na pewno dłuzej niz czesc nowa, za przyklad mozna wziac moją pompe wody. Nowa( oryginał ASO ) wytrzymała 4 lata i pociekla, a stara 18 letnia jeździ w tej chwili spowrotem załozona i ma sie swietnie.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Bo idąc tym tropem to jak pęknie ci oparcie tylnej kanapy to tez wypada kupić nową za 4952,60 zł bez VATu .
wymiana kanapy to byla by fanaberia...masz racje..
co innego drazek reakcyjny ktory ma zasadniczy wplyw na moje i moich pasazerow bezpieczenstwo...
sa rzeczy ktore warto zregenerowac,czy kupic tani zamiennik..nie jestem typem krezusa ktory kupuje tylko oryginaly bo zdaje sobie sprawe iz ta sama firma czasem robi ta sama czesc dla aso i sprzedaja ja pod nazwa swej firmy..
wkladanie uzywanego na nie wiadomo jak dlugo lub cudowanego jeszcze w inny sposob nie przemawia do mnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum