No niestety, za nieświeży oddech też zabierają- kasę i prawka. Mają nawet taką aparaturę do pomiaru oddechu.
Okropność.
A CB- tylko do łączności pomiedzy pojazdami jadącymi razem się nadaje.
I czasami jak jest wielki stau to można dowiedzieć się dlaczego i czy warto czekać, czy spadać najbliższym zjazdem.
Więc taka antena jak z tematu- dla mnie ma sens.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Nooo baaa a do czego służy CB jak nie do komunikacji sie miedzy pojazdami ?? hm bo ja nie mam pomysłów..
a co do przepisowej jazdy to hmm do wawy chyba bym musial jechac 3 h te niecale 170km a moze i cale niezła średnia
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
mysle ze z takiej anteny powstanie jeden wielki szum nie produkuje sie samochodów na rowerowych kolach, zeby byl 2w1 zaleceniem podczas umieszczania anteny CB jest jak najwieksze oddalenie jej od anteny radiowej CB łaczy środowisko kierowcow, tych zawodowych, jak i amatorów niekiedy ratuje z opresji i nie daje szans na zarobek ukrywajacym sie w krzakach miśkom sam nie mam ale uzywalem i kiedys kupie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum