Zapraszam wszystkim na Drugą Edycje Zlotu Miłośników Motoryzacji Francuskiej
"FRENCH DAY 2008" organizowanego przez nasz klub.
Zlot odbędzie sie 15-17 sierpnia 2008 w Kompleksie Hotelowym Piaski koło Wolina w województwie zachodniopomorskim
Hotel Piaski http://www.hotelpiaski.com/
Ranga Zlotu podniesiona została ze Zlotu Regionalnego do Zlotu Międzynarodowego
Zlot ten będzie też także kolejną edycją zlotu Ściany Zachodniej RLKP.
W piątek 15.08 planowany jest Rajd Turystyczny
W sobotę 16.08 przewidziana jest Główna część Zlotu Impreza na lotnisku w Śniatowie koło Kamienia Pomorskiego
Rezerwujcie sobie czas w okresie wakacyjnym
Szczegóły na temat zlotu będą dodawane sukcesywnie.
Na stronie www.espacepl.org pojawiło się nowe info na ten temat. Jest właściwie identyczne,ale zawiera info, którego u nas nie ma, więc podaję za autorem:
Cytat:
Organizatorami Zlotu są:
RENAULT LAGUNA KLUB POLSKA
FAN KLUB SUPERLIMUZYN RENAULT 25
HOTEL PIASKI
Co prawda nie wiem ile nasz klub wkłada w organizację, ale może ktoś kto wie i uchyli tzw. rąbka .
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
zgadza sie...nie wiem czemu Pilar napisal ze organizuje to klub R25 skoro ja osobiscie maczam tam palce pomagajac w organizacji ale ...
mi nie przeszkadza...
widocznie mnie ludzie tak identyfikuja
dzis bylem w Piaskach..
niesamowicie ciche i spokojne miejsce w sam raz na balange po zlocie!
czesc hotelowa
czesc palacowa
sniadanko bedziemy tu jesc!
parking przed hotelem
Wypada mieć tylko nadzieję ,że część naszych superlimuzyn z głębi kraju też się pojawi.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
czesc oficjalna odbedzie sie na lotnisku kolo Kamienia Pomorskiego...gdzie odbedzie sie
monster truck show
wyscigi na 1/4 mili
pokazy i zawody car audio
pokazy ratownictwa drogowego
konkursy dla dzieci i wszystkich uczestnikow zlotu
wybory najladniejszgo auta zlotu z podzialem na kategorie
a wieczorem w hotelu piaski koncert zaspolu rockowego,pokaz sztucznych ogni i muzyka do rana by DJ show
koszty to 60 pln za nocleg w hotelu Piaski w tym sniadanie
no to niezłych sponsorów musieliście znależć , skoro stać was na takie symboliczne ceny w Piaskach. Normalnie to szatnia tam pewnie 60zl kosztuje.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
my, janusze jedziemy. koniecznie. choć nie jestesmy z głębi polski.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
UWAGA
Zmiana Terminu Zlotu.
Z przyczyn niezależnych od organizatorów Impreza została przeniesiona na końcówkę Kwietnia 2009 (najprawdopodobniej 25 kwiecień 2009 roku SOBOTA)
Chcąc zorganizować w pełni profesjonalny Zlot musieliśmy podjąć taką decyzje
abyście mogli skorzystać ze wszystkich atrakcji jakie planowane są na Zlot.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum