Oczywiście, to ten kultowy Jicin.
My z Olą i Wiktorią się wybieramy.
Im więcej chetnych- tym fajniej. Blisko jest, zróbmy festyn.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
mnie tez juz slinka cieknie na mysl o zlocie w Czechach tym bardziej ze ostatni moj i Tomali wyjazd do naszych poludniowych przyjaciol byl wyjatkowo smaczny i obfity!
http://www.jicin.cz/
taki link znalazlem
To jest link do mapy "jak dojechać do Jicina" umieszczony przez Kolegę Romana z Czech w shout boxie. Ponieważ tam zaraz przepadnie, a może się komuś przydać- umieszczam go tu.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
-myslałem ,że admin w albumie otworzy temat ze zlotu w Cz.- a tu cisza
Jicin 168a.gif
Plik cignito 28 raz(y) 181.86 KB
Jicin 121a.gif
Plik cignito 21 raz(y) 157.07 KB
Jicin 116a.gif
Plik cignito 20 raz(y) 170.85 KB
Jicin 019a.gif
Plik cignito 30 raz(y) 183.99 KB
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Zlot był udany Pogoda dopisała.Ludzie mili,organizacja zadawalająca,miejsce sympatyczne....bliziutko do Pragi którą odwiedziliśmy W Jicinie było święto tego miasteczka.Odbywały się tam liczne iprezy,pokazy,był jarmark...coś dla ciała i dla ducha.Szkoda tylko,że Rumcajsa i Hanki nie spotkaliśmy Zaprosiliśmy Czechów do nas...może ktoś nas odwiedzi
Nie mogli puścić na rynek Rumcajsa, bo to urągałoby Księciu Panu, ku którego czci był festyn.
Ale trzeba przyznać, że ładnie zorganizowali Czesi zabawę na rynku.
Praga rzeczywiście piękna jest, niestety zbyt wielu turystów o tym słyszało.
Wraz z Olą dziękujemy Agacie i Eli za glillową gościnę co wieczór.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum