Marka Bieżnik Rozmiar Rodzaj Sezon Cena brutto
TOYO PXCF1 225/55 R16 96V osobowe lato 671.00 zł
Wszystko cacy. Nie wiem tylko czy po ostatnich przygodach z autem, mój portfel to zaakceptuje . W kolejce stoi jeszcze równie ważny element jakim jest przedni zacisk .
Trochę lepiej ma się sytuacja TUTAJ , ale nadal będzie wymagało podstępu w stosunku do portfela .
U mnie w garażu czekają takie na założenie- tylko inny model -HYDRAGRIP.
Ciekawy jestem jak się sprawdzą ????
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Dobrze się sprawdzą, Blondas to wyczynowiec, nie słuchać go. Nam maluczkim nawet kormorany wystarczą. Miałem takie kilka lat i żyję.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
ja tak tylko nieśmiało i skromnie sie wtrącę w tą wielce ciekawą dyskusje o oponach....dla mnie najlepsze opony to te co moje autko niosą po dziurach (i nie wiem jakiego producenta, wiem tylko że są z gumy ) żadne inne
_________________ Bo wszystko co dzieje sie wokół nas - to dzieje się po coś!!!
Dzisiaj sobie takie kółeczka zamówiłem
Felunie STORM 16"
I do tego oponki Bridgestone, któreś z 205/?? dokładnie nie napiszę bo znajomy co się tym zajmuje ma mi dobrać.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
lucjan, przecież na Barumkach się przyjemnie jeździ
A to nowe kółka już na samochodzie, opony 205/55 Bridgestone Turanza ER300
Tak wyglądają na samochodzie i moim zdaniem wystarczająco dobrze jak na 16", namawiali mnie na 17" ale nie chciałem, jadąc po bruku czy innej tego typu nawierzchi, zostawić zębów w kierownicy:
O wrażeniach z jazdy napiszę po długim weekendzie bo akurat wyjazd mi się szykuje do Zatonia koło Zielonej Góry.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Daytony nie maja nic z Francją wspólnego.
To niezłe opony, mam D100 na polonezie i przebiegły cos pomiędzy 50-60000 km.
Ale to są Bridgestony/Firestony więc bardziej japońsko-amerykańskie korzenie, a produkowane w Polsce, w Poznaniu chyba.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum