Cóż- widać, że i we F uruchomili produkcję tego brandu. Tym bardziej ufam, że to nie lipa. Polskie D100 się sprawdziły.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Z powodu podzielenia tematu wklejam tu to co inni napisali, a nie pasuje już do nowego, wydzielonego tematu. Liczba postów się nie zmieni, bo zwykle były to wypowiedzi na dwa tematy.
Zulus napisał/a:
]Ja u siebie mam na tyle Semperit Speed Comfort ktore w ostatnie wakacje (jazda po gorach i non stop zakrety) zjezdzilem na tyle ze z prawie nowek opon na przedzie zrobily sie opony na jeden, gora dwa sezony na tylnej osi. Wniosek stad taki ze sa miekkie, zakretow sie dobrze trzymaja ale nie piszcza z byle powodow. Na mokrym tez zachowywaly sie bez problemow.
Na przedzie mam od miesiaca BFGoodrich Touring G i po ostatnich deszczach tez moge je spokojnie polecic. Na suchym wydaje mi sie ze sa glosniejsze od Semperitow ale to trudno stwierdzic.
Obie opony bardzo dobrze odprowadzaja wode.
[ Dodano: 2008-06-29, 11:02 ]
No i od wczoraj pomykam na nowych oponkach:
O oponkach można poczytać TUTAJ
Muszę powiedzieć, że jak na takie wałki (225/55/16), są bardzo stabilne, praktycznie dość niesłyszalne i dobrze się trzymają drogi. Napiszę za kilka dni coś więcej. Na razie jestem baaaardzo zadowolony .
Wysłany: 2008-05-08, 19:38
Ostatnio testuję oponki: Uniroyal RainSport 1 i muszę wam powiedzieć, że rewelacja, super się sprawują na suchej jak i na mokrej nawierzchni, znakomite odprowadzenie wody, no i cena bardzo przystępna,
miałem kupić goodyeary ale znajomy mi odradził i polecił mi właśnie te,
podczas szybkiego pokonywania zakrętów nie mają tendencji do piszczenia,
dobrą przyczepność zawdzięczają chyba miękką mieszanką gumy, przejechałem na nich ok. 16 tys. km i jak narazie nie widać znacznego zużycia,
to tyle nie naganiam ale myślę, że warto zwrócić uwagę na te gumki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum