Dzisiaj odwiedziłem Koronowo i naszego kolegę Białasa. Oto kilka zdjęć z naszego spotkania. Biała Renia Białasa jest rewelacyjna. Automat chodzi jak zegareczek. Trzeba tylko Białaska namówić aby zakosztował zlotowej atmosfery jak ja w zeszłym roku. Ziarenko już zasiane oby tylko wykiełkowało i zaczęło rosnąć
Ostatnio zmieniony przez $SKORPION$ 2008-05-20, 06:12, w całości zmieniany 2 razy
No to teraz jeszcze mi musisz przywieźć lakier bo słyszałem ze kolor ten sam ale bez lakierowania sie nie obejdzie. W poniedzialek wysle ci kawalek karoserii do dobrania koloru .
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Nie twojego koloru tylko mojego .
Ja wyszukałem zderzak po czym odstapiłem go Bialaskowi bo potrzebował własnie jedna listwe, a on z kolei odstapił mi go spowrotem juz bez listw ale za to nie popękany tak jak ja mam obecnie.
A znalazłem aukcje na allegro i chyba jeszcze gośc jej nie wycofał
http://www.allegro.pl/ite..._najtaniej.html
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum