Niezbita logika...
Wniosek wyprowadzony na podstawie błędnych danych- jest błędny.
hihii
Najgorszy w tym wszystkim jest ciągły brak odpowiedzi na pytanie podstawowe: PO CO w ogóle wymieniać felgi na jakieś inne.
Opony na nowe wymienić- to rozumiem.
Aby jednak dojść do jakiejś konkluzji- Pafnucy, polecam oryginalne felgi 15' i gumy 195.
Na pewno pasują. 100%.
Ale jak masz GTX, to pewnie już takie masz. Ja w monaco miałem 14' i założyłem 15', to mam różnicę...
Oryginały z baccary i tak Ci nie pasują ze względu na ilość śrub, więc te nasze z Tombogiem wywody nic Ci nie dają. A kupując inne narażasz się na niebezbieczeństwo złego doboru- trzeba dokładnie rozpoznać temat i najlepiej przymierzyć jak buty, bo na fachową pomoc serwisu i katalogi producentów nie ma co liczyć.
Dla mnie- nie warto się w to bawić, bo jaki właściwie chcesz osiągnąć efekt?
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
R25: GTX 2,2 benzynka 89r, Pomógł: 1 raz Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2008 Posty: 130 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2008-06-15, 15:22
joj ! czuje sie jak na jakims fachowym naukowym wykladzie dzieki panowie.W swoim GTX mam 194/15 ale mam okazje kupic 16' i troche mnie korci bez wczesniejszej przymiarki to nie mam mowy zebym w ciemno bral przymierze je jak buty
[ Dodano: 2008-06-15, 16:24 ]
195 /15 ma sie rozumiec
[ Dodano: 2008-06-15, 16:44 ]
a ciekawe jakie te sa kola? wygladaja super
7 r25.JPG
Plik cignito 25 raz(y) 61.38 KB
_________________ Pafnucy i Renata w jednym stali domku...
ładne nawet, ale ze zdjęcia nie widać, czy nie obcierają ranty.
Adam napisał/a:
niestety nieoryginalne - co je dyskredytuje
E tam nie przesadzaj, 12 lat jeździłem na nieoryginalnych i jeszcze uważałem, że jest ładnie.
I były prawidłowo dobrane.
Ale po wymianie na oryginał jest jednak znacznie ładniej.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
R25: Baccara 2,9 V6
Imię: Rządówka Pomógł: 19 razy Wiek: 59 Dołączył: 12 Sie 2005 Posty: 3687 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-12-08, 17:41
właśnie załozyłem na tył oponki 205/55 Fulda - swietnie pasują. A felunie jakie sliczne:
za to przód porażka 175/50 - nie dośc że obniżone zawieszenie to jeszcze niziutkie oponki. Renia wygląda jak "dragster" a nos wlecze po ziemi. Jutro wymienię oponki z przodu na rozmiarowo normalne zimówki.
ps. z przodu już przełożone na rozmiar 195/65 R15.
Ostatnio zmieniony przez Adam 2008-12-12, 16:55, w całości zmieniany 3 razy
mam okazje kupic 16' i troche mnie korci bez wczesniejszej przymiarki to nie mam mowy zebym w ciemno bral przymierze je jak buty
dokladnie!
jak sie bedziesz wachal to podaj mi ET felgi a ja sprawdze to po swojemu i Ci napisze czy bedzie oki czy tez nie!
Pafnucy...masz okazje kupic ladne felgi 16 calowe to kupuj..a bajki ze sie na nich gorzej jezdzi gleboko pod regal wcisnij!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum