blondas kiedy tu byłes?. widze po zdieciach ze byłes w mojej okolicy.z debnicy kaszubskiej jest domnie 3km .Byłes w krzyni to jest elektrownia nalezaca do naszej firmy w kturej i ja pracuje.moja elektrownia nazywa sie SKARSZÓW DOLNY i zapraszam wszystkich ktorzy beda w tej okolicy ,a okoledzy z klubu szczegulnie.moge wysłac fajne fotki okolic i innych elektrowni.pozdrawiam
R25: 2,2i, GTX, J7T, B29E, składak 94
Wysłany: 2005-10-15, 10:27
Blondas znowu na zdjęciach ma Renault ale Scenic . A gdzie nasza kochana 25?
A z innej beczki: marzę zamieszkać w swoim domku w spokojnej okolicy. Co swoje to swoje, blok też ma swoje dobre strony bo do sąsiadów jest blisko i do sklepów najczęściej też . Na razie na spelnienie moich marzeń nie pozwala mi niedobór kasy ale może to się kiedyś zmieni
do debnicy zawitalem tylko na chwile w piatek. w czwartek pewno znow sobie tam pojade dokladnie objade okolice o ile nie bedzie lalo! co do reni stoi w garazu! szkoda mi jej na codzien urzywac! jezdze sporo bo okolo 100 000 tys rocznie wiec sami rozumiecie iz jest to auto tylko na tak zwana niedziele
jednoczesnie zachecam was do zamieszczania opisow miejsc ktore warto zobaczyc! jesli tylko mnie zainteresuja napewno tam przyjade hihihihi
a oto relacja z mej dzisiejszej wizyty u kolegi Maverasa w Debnicy Kaszubskiej
na ostatnim zdjeciu od lewej. blondas i Maveras...
p.s obgadalismy rozne rozniste sprawy nie koniecznie zwiazane z forum i klubem. czas uplynal szybko i milo. dziekuje za goscine i pyszna kawe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum