pomieścimy sie razem jeśli Skorpion nie będzie mial nic przeciwko - pasi
[ Dodano: 2008-07-10, 18:32 ]
no ładnie - Skorpion złamał nogę, MaciekR21 nie przyjedzie, Kriss'y tylko na jedną noc - co my sami zostaniemy w 6 osobowym domku?? Może zdołam go jeszcze zamienic na jakis pokój 2 osobowy?? Agato ratuj!!
R25: Renault Twingo I PH I 1.2 8V
Imię: Sig
Wysłany: 2008-07-10, 21:41
Adam napisał/a:
pomieścimy sie razem jeśli Skorpion nie będzie mial nic przeciwko - pasi
[ Dodano: 2008-07-10, 18:32 ]
no ładnie - Skorpion złamał nogę, MaciekR21 nie przyjedzie, Kriss'y tylko na jedną noc - co my sami zostaniemy w 6 osobowym domku?? Może zdołam go jeszcze zamienic na jakis pokój 2 osobowy?? Agato ratuj!!
znaczy sie rozumiem ze mamy sobie zalatwiac kwatere ..... ok
Adamie poczytaj dokładnie temat zlotu...to przypomnisz sobie,że domki są czteroosobowe a nie 6cio jak piszesz. Jest w nich możliwość zanocowania o dwie osoby więcej ale domki są czteroosobowe !!! Każdy kto zarezerwował domek w dniu przyjazdu dopłaca 120zł za dobę(wychodzi po 30zł. od osoby za dobę).Jesteśmy tam dwie doby więc ten kto rezerwował domek na dwie doby wpłaca w dniu przyjazdu 240zł.
Adamie...ja dokładnie napisałam za nim klikniesz enter...dobrze przemyśl wszystkie aspekty przyjazdu na zlot.I to nie był dowcip z mojej strony tylko prośba o zastanowienie czy mogę przyjechać,na ile,czy rezerwuję domek!?
Ja z Tobą pisałam na temat domku i nie widziałeś problemu,że zarezerwowałeś sobie jeden domek.Niestety każdy powinien być odpowiedzialny za to co robi i pisze.
Ja i tak wynegocjowałam 80zł upustu na każdym domku za dobę...
Proszę nie stawiać mnie teraz w takiej sytuacji,że będę za kogoś ponosiła koszty zarezerwowanego domku
Niestety Adamie ja tu nic nie pomogę...Ty się zdecydowałeś...to proszę teraz poszukać rozwiązania....
Być może przyjedzie mój kolega fiatem126p 1983.
Ale nie wiem tego na pewno i nie wiem, czy będzie chciał nocować.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
mnie zmartwiła informacja o wodzie z colą akurat własnie w tym miejscu gdzie my będziemy.
Zapowiedzi pogodowe na czas naszego pobytu są obiecujące ,bardzo ciepło i słonecznie ,a moim dzieciom nie wystarczy tylko popatrzenie na wode.na razie to im nawet tego nie mówie bo nie bedą chcieli jechac.
mnie zmartwiła informacja o wodzie z colą akurat własnie w tym miejscu gdzie my będziemy.
A mi sie wydaje ze poprostu własciciel ośrodka słabo " posmarował" ludzi z sanepidu i nagle mu znaleźli bakterie w kąpielisku :], albo konkurencja mu te bakterie tam " wynalazła" bo wiadomo ze wszyscy pojadą w inne miejsce w takim przypadku...
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Hmmm u mnie coś Renia w tym roku nie chce na zlota łaciata przyjechać. Jak już pisałem na shout boxie, poszła mi kolejna już, przednia szyba. Na obecna chwile nie mam pewności, czy dam rade na zlota zajechać naszą ukochaną limuzyną. Jednak na pewno będę. W końcu od czego ma się drugą furę Także moi drodzy na 99% Laguna drugi zlot R25 opęka. Hmmm jak to ktoś powiedział " Nie ważne czym przyjechali - ważne że byli"
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
Zlot nie trwa Bóg wie ile...pewnie,nie jest fajnie,że woda brudna od jakiegoś czorta jest ...ale nikt nikomu nigdy nigdzie ani pogody nie zapewni na 100%...a i czasem w naszym kraju okazuje się,że woda do kitu...
Nie zamartwiajcie się takimi drobiazgami...tylko pomyślcie,że to będzie miły czas spędzony w miłym gronie...nawet jak woda brudna...
Sytuacja jeszcze z wodą może się zmienić...nie zamartwiajmy się na zapas
Podam numery domków w jakich zostaniecie zakwaterowani...podałam kobiecie wasze forumowe nicki i wasze imiona i nazwiska.Tak będzie jej łatwiej połapać się kto za co płaci
Nr12 Bartek1983
Nr13 Adam
Nr 2 Grzybek
Nr 3 Goście z Francji
Nr 4 Janusz
Nr 5 Tomala
Nr 6 Blondas
Nr 7 Maveras
Nr 8 Gzara
Nr 9 Konrad
Nr10 Dekaem
Pokoje na jedną dobę
Zulus
Tombog
Mariusz1500
Pani obiecała nam przygotować odpowiednią ilość drewnianych stołów i ławek do biesiadowania.Mamy mieć dostępny na dwa dni gril-lokomotywę.Jak ktoś może zabrać duże parasole,to weźcie w razie deszczu abyśmy nie mokli. Proszę zabrać ze sobą brykiety...i takie tam gadżety do grilla bo tego nie zapewniają.
Obiecano mi,że domki,pokoje i miejsce zlotu bedzie przygotowane jak należy,że będzie czysto.Ja obiecałam,że także po sobie zostawimy w domkach i poza nimi porządek i bardzo Was o to proszę. Jeżeli coś według Was będzie nie tak w domkach jak należy to mi zgłaszajcie...będę działać
Pozdrawiam Was i odliczam dni do zlotu
Oczywiście potwierdzam przybycie na zlot całą rodzinką (to w sumie bedzie pierwsza nasza tak daleka podróż w komplecie). Już od paru dobrych dni szykuje autko i jakoś czasu zaczyna mi braknąć, na pewno klimy nie zrobię, ale postaram się zregenerować magiel i wymienić butlę od gazu aby zrobić troszkę przestrzeni na bagaże. Mam parę "tuningowych" (ależ to słowo brzmii w kontekście naszych renatek) niespodzianek aby było o czym gadać na zlocie Tak więc do zobaczenia na zlocie
Moi Drodzy
W dniu wczorajszym wybraliśmy się ze znajomymi nad Zalew Sulejowski. Ponieważ nie mieliśmy sprecyzowanego miejsca "wypadowego", pojechaliśmy do Bronisławowa do ośrodka naszego rychłego zlotu. I co zastaliśmy ??? To zaczynamy
- Przede wszystkim kąpielisko jest dopuszczone do użytku - wszyscy się kąpaliśmy, dzisiaj nic nam nie jest, nie mamy żadnych wysypek ani tym podobnych wykwitów skórnych, woda wspaniała, ratownik jest, dzieciaki mają opiekę
- Ośrodek zadbany, wszystko ładnie urządzone, trawniki przycięte, ścieżki wyznaczone, fakt duże zaplecze kulinarne, ceny tak jak wszędzie, chociaż w niedzielę za zapiekanką nad samą wodą trzeba było czekać ponad dwadzieścia minut.
- Co do domków to niestety nie było nam dane zajrzeć do jakiegokolwiek ale jak rozmawialiśmy z kobitkami przy barze to stwierdziły ze są zadowolone...
Także moi drodzy nasz zlot zapowiada się naprawdę wspaniale
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum