R25: GTX 2,2 benzynka 89r, Pomógł: 1 raz Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2008 Posty: 130 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2008-07-01, 17:16 Wysokosc sprezyn.
Czy ktos sie moze orietuje jaka powinna byc wysokosc nowych sprezyn na tyl? bo mam zamiar po zakupie od Kol. Lucjana je rozciagnac do wymiaru prawidlowego albo i wiecej chyba ze beda w sam raz Dzieki.
_________________ Pafnucy i Renata w jednym stali domku...
R25: GTX 2,2 benzynka 89r, Pomógł: 1 raz Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2008 Posty: 130 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 2008-07-02, 18:49
ok.Lusjan jak tak piszesz to dam sobie na luz.Moja babcia Renia stoi raczej prosto tak myslelem zeby z 3 do 5 cm max podniesc ale skoro sa ok. to zostawie tak jak sa
_________________ Pafnucy i Renata w jednym stali domku...
Lucjan, byłbym zainteresowany tymi sprężynami.W mojej Reni mam sprężyny całe ale gdy tylko coś włożę to siedzi i wygląda pokracznie.Nie jest to może aż takie pilne,jeśli nie masz czasu ich wyjąć,poczekam ale czy też będą w takim stanie jak te które oferujesz w tej chwili.Podaję mój numer telefonu ,to się dogadamy co do ceny lub wyślij maila.tel.516081100 Pozdrawiam
ja w mojej reni dołożyłem małe sprężyny w srodek starych renia sie podniosła troche a i nośnośc bagażnika znacznie sie zwiekszyła .Udało mi sie to zrobic nawet bez zdejmowania kół i sprężyn .
dekielki sam dorobiłem.podniosłem tył do góry ,dekielki wiszą na ostatnim zwoju sprężyny ,małą spręrzyne scisnołem powiązałem sznurkami i udało mi sie ją wsunąc w spręrzyny przez otwór w wachaczu puzniej wsunołem pod nie dekielki .poprzecinałem sznurki .spręrzynki siedzą tam juz ponad rok ,codziennie renia jezdzi po dziurach i nawet nie powiem jakie ciężary czasami woziłem w bagażniku .jak do tej pory wszystko jest w porządku z moim patentem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum