Z wyjątkiem tego tłumika (ani od tego ładniejsza, ani też nie jeździ lepiej)- miło popatrzeć. Sprzęt zadbany. Gratuluję.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Fajnie zrobione autko. Choć wydaje mi się że szyby są za mocno przyciemnione i jest za duży kontrast pomiędzy przodem a tyłem, a może się tylko wydaje. Zresztą gust jest jak dpa: każdy ma swoją, Janusz jest ortodoxem czyli stan fabryczny i już, ja dopuszczam pewne formu tuningu ale nie nachalne, zresztą sami ocenicie i może coś dopowiecie na zlocie.
No szybki rzeczywiście troszkę się kontrastują trzeba było przyciemnić tak jak np. ja miałem, z tyłu 90-95% a z przodu tak żeby pozostało wymagane 30% przejrzystości. A tutaj jak to wyglądało na furaczu http://www.renault25.eu/album_pic.php?pic_id=350
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum