Witam! Jestem nowy na forum wiec wybaczcie ale mam takie zapytanie chcialem do mojej Reni kupic alusy... ale sie zastanawiam czy brac 15" czy moze wejda 16" (6.5x16 lub 7x16, 4x100)! Opony zalozylbym 195/60 ale boje sie ze przy 16" beda ocierac z tylu o nadkola o przod sie nie boje jest dosc wysoki... Prosze o jakies rady...
I wieeeeeeele innych tematów. Wyszukiwarka i minimum wysiłku. Pozdrawiam.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
czy moze wejda 16" (6.5x16 lub 7x16, 4x100)! Opony zalozylbym 195/60
dla mnie troszeczkę będzie to kiczowato wyglądać, felgi 16" a opony takie jak napisałeś, według mnie to minimum 205/60. A jeżeli chodzi już o wielkość felg to radzę bardzo dobrze dobrać je według współczynnika ET.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
spokojnie mozna zalozyc 16 ki...
nic nie bedzie ocieraz pod warunkiem ze nie beda to felgi od niemca
wszak sa renie ktore fabrycznie jezdza na 16 ach i nic sie nie dzieje z tego powodu
Hmm a coz to jest to ET? Wiecie mysle o wiekszych bo mam zamiar w niedalekiej przyszlosci zmienic moja kobite na Safrank,a co do zlotu to z mila checia bym sie wybral tylko zalezy gdzie i kiedy bo musialbym wolne kombinowac
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Wiecie mysle o wiekszych bo mam zamiar w niedalekiej przyszlosci zmienic moja kobite na Safrank
to tym bardziej musisz poczytać o ET, inaczej po jej zakupie będziesz musiał klepać ranty na tylnych błotnikach albo kombinować tak jak ja.
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Te V Darki i Shuriken bardzo fajne chciałem je do siebie założyć ale nie było odpowiedniego rozstawu srub.
marteen, jak są 4x100 to wejdą na pewno, tylko musisz patrzeć na współczynnik odsadzenia felgi ET, im mniejsze ET tym bardziej felga będzie się zbliżała do błotnika. Standardowo przy felgach 15" ET wynosi 50.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum