Odnośnie tych policjantów to ciekaw jestem dlaczego nie pokazali całego nagrania tylko do momentu dojechania do skrzyżowania, widać że mercedes podjeżdżał też ale nie ma pokazanego żeby nie ustąpił pierwszeństwa. W sumie to nie powinni mieć niczego za złe w końcu lewy pas służy do wyprzedzania a nie do ciągłej jazdy. Panowie policjanci najwidoczniej nie znają przepisów Kodeksu Drogowego a usiłują go krzewić na wszystkie sposoby.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
w wypadku uczestniczylco ustalilem z fotek: opel omega a ten czerwony to mi wyglada na VW transportera.
sila zderzenia byla bardzo duza bo na zdjeciu widac walek chyba ze skrzyni biegów
w wypadku uczestniczylco ustalilem z fotek: opel omega a ten czerwony to mi wyglada na VW transportera.
sila zderzenia byla bardzo duza bo na zdjeciu widac walek chyba ze skrzyni biegów
wałek ze skrzyni biegów z urwaną półosią?, ogromna siła
http://www.sdl.vectranet.pl/~jamaz/chromna.html - kolejne mocne zdjecia z mojej okolicy. Z tego co trabia w lokalnych mediach to jakis samochod wymusil pierwszenstwo wyjezdzajac z podporzadkowanej a kierowca BMW chcac uniknac zderzenia zrobil unik wpadajac na wysepke a potem do rowu i znow na droge. Sprawca wypadku oczywiscie dal noge i go szukaja (ale samochod byl na celnych tablicach i prawdopodobnie kierujacym byl jakis przybysz ze wschodu wiec nikle szanse)
_________________ Jesli cos nie dziala to popraw styki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum