Wysłany: 2008-08-06, 16:16 Jesienny zlot w Kazimierzu Dolnym 10-12 10.2008r
Tak jak w temacie proponuję zlot jesienny w Kazimierzu Dolnym.
Chodziło mi po głowie zorganizowanie zlotu jesiennego w Bieszczadach.Na pierwszym nie byłam...a słyszałam,że był on bardzo fajny.Do Kazimierza przekonuje mnie jednak odległość.To bardzo piękne miejsce o każdej porze roku a szczególnie jesienią...no i bliżej niż w Bieszczady
Termin 10-12 10.2008r.
Miejsce- Kazimierz Dolny nad Wisłą
Miejsce zlotu....jak będę miała ilość chętnych osób poszukam dla nas miejsca
Termin zgłoszeń do 10.09.2008r.
Tak jak w temacie zlotu ogólnopolskiego ...zanim klikniesz ENTER...zastanów się czy będziesz miał czas,ochotę i fundusze?
Czekam na chętnych
Z miła checia bym sie wybrał do Kazimierza Dolnego ale nie wiem czy w tym terminie nie bede miał zajec na polibudzie We wrzesniu juz cos powinienem wiedziec do dam znac:) Pozdro
Tak ...ostateczny...dlatego wcześniej zapodany aby każdy miał czas na zaklepanie weekendu
Nie podaje kilku terminów bo wtedy dopiero by się zaczęło...a tak to jest jeden termin i można coś działać.
Jeżeli możecie to piszcie odrazu ile osób z Wami będzie,na ile rezerwować? Bo i tak musiałabym Was o to zapytać...kwestia noclegu...ilości miejsc...rezerwacji...itp.
Oczywiście jest jeszcze czas na podjęcie decyzji...ale piszę tak aby było jasne.
tomale na 90% też będą-chyba że Ela zrobi mi psikusa i zostanie dłużej na wyspach
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
he,he- już korzystałem z błogosławieństwa w ub. roku w Kościankach i wolę tego nie nadużywać. Zobaczymy- jeszcze sporo czasu do Zlotu.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Witam wszystkich.
Ja też chętnie bym się przejechał na ten zlocik ale nie wiem czy po ostatnim mogę?
Jeśli nie będziecie mieli nic przeciwko to bardzo chętnie się zjawię i postaram się zrechabilitować .
Ja i Ola się zgłaszamy do uczestnictwa w zlociku w Kazimierzu.
Kazio się jesienią
spotka z naszą Renią.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum