Jeżeli jest tak rewelacyjnie można już zrobić wstępną rezerwację na przyszły rok,żeby mieć już termin zaklepany a o ilości miejsc rozmawiać w późniejszym terminie
Podziekowaia tez dla Czechów za super trunek " BECHEROVKA" i dla Francuzów tez za ich trunek.
P.S.
Jesli jest to mozliwe to moge poprosic o skladniki i proporcje mieszania do skomponowania trunku Francuzkiego )).
Były 2:
cassis/ białe półsłodkie wino 1/2
sok pomarańczowy (z miąższem) z martini 1/1 (ale można zmieniać wedle upodobań)
oba smakują lepiej z pokruszonym lodem- tak nas częstowali w St. Sebastien w zeszłym roku.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Dziękujemy za liczne przybycie, w końcu gdyby nie Wy, miłośnicy marki R25, idea zlotów nie miała by sensu.
Grzybku.....święte słowa...gdyby nie WY...to nie byłoby sensu...
Cieszę się,że jesteście...dziękuję za miłe słowa dziękuję wszystkim za spotkanie,za romowy,radość i dużo dużo śmiechu...
Cieszę się ze spotkania z francuzami i czechami...nie przyszłoby mi do głowy ,że przyjadą...
Było mi bardzo miło spędzić ten czas z Wami...jak dla mnie miejsce na nasze zloty naprawdę fajne...szkoda,że tak szybko trzeba było wyjeżdzać...i szkoda,że niektórych zabrakło...Skorpionie...Lucjanie...Patryku..Macieju..i inni którzy nie mogli być...mam nadzieję,że za rok będziemy razem na zlocie
Dużo bym mogła pisać...ale powiem jeszcze raz....DZIĘKUJĘ WAM ZA WSPÓLNY CZAS
Powtórzę to co juz napisałem w SB- bo tam szybko zniknie.
-ze Zlotu na Zlot duet Agata-Blondas podnosi poprzeczkę coraz wyżej-SZACUNEK!!!
-dziękuję ekipie zach-pom. za wspolną jazdę w kolumnie tam i z powrotem.
-podziękowania dla gości z Czech i Francji za udział w Zlocie
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
R25: R25 TX 2,2 J7TA732 KAT B/G 1992
Wiek: 78 Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 538 Skąd: werbkowice
Wysłany: 2008-08-04, 07:47
Agata napisał/a:
szkoda,że niektórych zabrakło...Skorpionie...Lucjanie...Patryku..Macieju..i inni którzy nie mogli być...mam nadzieję,że za rok będziemy razem na zlocie
Niestety zabrakło mi dosłownie kilku dni na przywrócenie mojej Reni pełnej sprawności
A może będzie jakiś zimowy zlocik to zobaczymy się wcześniej
Atmosfera na zlocie super ,,oceniam po fotkach ,,
Z naszej strony tez wielkie podziekowania dla Agaty i Blondasa .Była gorąca jazda na zlot powrót chłodniejszy 3 renie kawał drogi powrotnej razem a i Goga nas solidnie eskortowała.
Pozdrowienia dla wszystkich.
Ja również chciałbym podziękować wszystkim za fantastyczną atmosferę i wyrozumiałość co do mojej osoby.
Agatko za organizację tego zlotu myślę że nie tylko u mnie masz 6+. Miejsce rewelacyjne .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum