Poza tym pasmo przenoszenia w tym urzadzeniu jest bardzo kiepskie i o jakości nie ma tutaj mowy. Lepiej zainwestowac we wtyczke i kawałek kabla ktorym podłaczymy sie do radia. O adapterach "kasetowych" nawet nie wspominam bo to juz kompletna porażka i bardzo prawdopodobne ze uszkodzimy sobie głowice po jakimś czasie.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Długo się zabierałem za utworzenie nowego działu, bo tak na prawdę biłem się z myślami, jak go zakwalifikować. Dodatkowo mnogość informacji o car audio w necie nie wróży specjalnego tłoku w tym dziale na naszym forum. Ostatecznie postanowiłem, że dział powstanie w hyde parku i dotyczył będzie szeroko rozumianego car audio. Nie będzie się odnosiło do naszego, oryginalnego sprzętu. Wszelkie teoretyzowanie na temat wyższości jabłka nad gruszką jest nie na miejscu w obecności wierzby . Wierzba (oryginał) więc pozostaje w dziale wyposażenie i tam należy się udać w poszukiwaniu informacji na jej temat.
Wszelkie pozostałe kwestie, typu "co będzie lepsze i dlaczego", lub "jak działają głośniki", znajdują się w dziale car audio.
Myślę, że będzie to bardziej przejrzyste i czytelne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum