Wysłany: 2008-09-02, 08:23 Zamierzam kupić renię 25 doradzcie mi
Prosiłbym abyście mi powiewdzieli doświadczeni posiadacze 25 na co zwrócić uwagę przy kupnie ja mam upatrzoną renię 25 z 1990r z silnikiem 2165cm3 w gazie i takie pytanko czy to jest możliwe bo gościu mi mówił że na liczniku ma 30800http://www.renault25...icon/icon5.gif0 a tak na prawdę 248000 bo mu licznik w czasie jazdy dwa razy przeskoczył czy to jest technicznie możliwe czy jakieś farmazony mi wciska.
Ale- Kriss- skąd nowy użytkownik, który dzis się zalogował ma o tym wiedziec? Jest w necie ogłoszenie i każdy może je przeczytać. Więc nie przesadzaj z tym "nieladnie, nieładnie".
A z tym licznikiem to jakas dziwna sprawa. Nie wiem jak mógł sie sam przekrecić, ja przynajmniej nie spotkalem sie z takim wypadkiem.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Ale po co się licytowac? Nie lepiej się dogadać? Na licytacji nikt z was nie zyska, tylko sprzedawca.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
R25: 2,9 V6 Injection Z7W B29F 1990 Pomógł: 17 razy Wiek: 47 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 1603 Skąd: Grudziądz/Pszczyna
Wysłany: 2008-09-02, 09:24
Wszystko zależy jak chcesz traktować samochód , jakie masz pojęcie o mechanice, napraweach i remontach , i ile masz czasu na zajmowanie sie samochodem. Gdyby wszystkie te odpowiedzi były pozytywne to mozesz spokojnie szukać jak najtanszego samochodu co wcale nie musi oznaczać ze jest w kiepskim stanie.
Własnie u Krissa stoi V6 z gazem klimą i bardzo dobrym wyposazeniem ktora kosztowała 930zł !!!!!
Do naprawy był tylko silnik a nawet gdyby kupić drugi za 1000zł to cena nie była by wysoka.
Jeśli odpowiedzi sa w wiekszości negatywne to wtedy mozesz szukac cudownego zakupu i uczciwego sprzedawcy ( igła w stogu siana) który sprzeda ci sprawny samochód do jazdy w ktory zreszta i tak bedziesz musiał sporo zainwestowac po zakupie ( bo idealnego nikt ci nie sprzeda ) a chocby wymiana rozrzadu i olejów to już dośc spory wydatek szczególnie gdzies w warsztacie.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
R25: brak Pomógł: 4 razy Wiek: 49 Dołączył: 19 Cze 2005 Posty: 290 Skąd: ŁÓDŹ
Wysłany: 2008-09-02, 09:25
Facet sam nie wie ile chce za nią dostaje telefony i cenę podnosi. Ja jak dzwoniłem to powiedział 2000 do targowania. Zobaczymy za ile pójdzie jak ktoś będzie podbijał facet będzie wołał więcej Mam nadzieje że renia będzie moja
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
Co do radia- na zdjeciu nie widać jakie to jest, ale mam prospekt, w ktorym proponuje się 37 typów radioodtwarzaczy, w tym rownież blaupunkty, więc mogła renia z salonu wyjechać z różnymi sprzętami 1 din.
Podobnie jest z szyberdachem. Fabryczny na pewno nie jest, ale mógł go klient zamowic w salonie i w ten sposób jest "troche oryginalny".
W tej chwili cena na Allegro jest na to auto 1000zł. Przy zakupie Naszej V6 /Kris i ja/ też się kontaktowałem ze sprzedającym w czasie trwania aukcji za ile by ją sprzedał od ręki. Chciał 2000zł. Ale ja cierpliwie pocxekałem i wygrałem aukcję z tym autkiem za 930zł i sprzedający nie robił żadnych problemów że za mało. Tak że cierpliwość się opłaciła. Poczekajcie spokojnie do końca aukcji i w ostatniej chwili zawalczcie.
Widzisz ja nie oglądałem bo mnie interesowała wylącznie skrzynia automatyczna a jak sie potem okazało auto było w idealnym stanie .Jak tak będziecie jeździć to na pewno cenę wywinduje chociać teraz w czasie trwania aukcji już nie może jej zmieniać poza oczywiście zakończeniem aukcji przed czasem,a powód zawsze jakiś znajdzie
Wysłany: 2008-09-02, 11:41
wiecie co powiem tylko tyle . zadzwoniłem do gościa z ciekawości i on mi powiedział że przyjeżdża jutro osoba zainteresowana kupnem auta , ale jak bym się zdecydował to on chce 2500 i mogę brać dzisiaj ?? i o co tu chodzi , facet panike sieje pozatym za 2500 się nieopłaca wolał bym poczekać dołozyć 500 i kupić jakiegoś diesla albo TX-a w BDB stanie jak na polskie warunki a takie się jeszcze trafiają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum