bartek1983, czesc bartek jestem nowym na tej stronie i mam tez taka sama renowke jak i ty ten sam typ itp tylko ze na gaz no i pek mi plastik na kolektoze zsecym on jast w takim ksztalcie lezki i pisze na nim V6moze masz albo wiesz kto ma bo moja renia jesy unieruchomiena a swieto zmarlych idzie no i napisz mi czy masz tez problemy z ogrzewaniem bo moja renia cos nie moze mi dogrzac srodka jak jest zimno moj e-mail to wlodarczyk1975@o2.pl
O rety jak groźnie zabrzmiało - a jakas taryfa ulgowa dla początkujących?
No ale serio to porządek musi być.
Co z tym motocrossem niedzielnym. Poligon wojskowy na Brusie w Łodzi, początek godzina 11.30. Myśle o tym jako takie urozmaicenie spotu - no bo przyjedzie ktos z daleka żeby postac przed marketem??
[ Dodano: 2005-10-20, 14:02 ]
Ale żebym został dobrze zrozumiany - to tylko dyscyplina dodatkowa - ustalony termin, godzina i miejsce spotu pozostaja bez zmian
ta całkiem niezły pomysł ale wydaje mi sei ze troche skomplikuje sprawe myślałem nad rozrywkami ale wydaje mi sie ze pierwszy raz bedzie trudny więc jezeli chodzi o mnie to Ci którzy planują porzyjechac z daleka wyjada o odpowiedniej porze i dotra nq 15 a nie 4 godziny wcześniej, więc ja osobiscie nie zamierzam przyjerzdzac na Burse bo to komplikuje moje plany. Reszta jak chcecie bez problemu możecie jechac bezemnie.
no dobra to nie łączny tego ze spotem. Kto ma ochote niech jedzie.
z atrakcji zostanie spacer nad stawami Jana i zwiedzanie Centrum Zdrowia Matki Polki
pozdrawiam i do zobaczenia w niedzielę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum