Agato-tomale też dziękują za przygotowanie tak fajnego jesiennego spotkania naszych
Superlimuzyn.
No i za extra transport
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Wspaniałe miejsca, wspaniali ludzie, wspaniale spędzony czas. Dziękujemy Agacie za organizację i wszystkim za obecność.
Uffff, jeszcze trochę w głowie szumi .
Agatko dziękuję za rewelacyjne zorganizowanie zlotu, za wspaniałą opieką nademną. Należa Ci się wielkie podziękowania za trud i czas poświęcony zorganizowaniu tej wspaniałej imprezy. Dziękuję również pozostałym uczestnikom zlotu za wszelką udzielaną mi pomoc. Jesteście wspaniali Specjalne podziękowania dla ekipy łodzkiej która mnie przygarnęła do swego grona.Są to wspaniali ludzie i mogę ich śmiało nazwać przyjaciólmi.
DZIĘKUJĘ
Mili moi koledzy...koleżanki...fanatycy i fanatyczki Superlimuzyny Renault 25
Ja chciałabym podziękować Wam za wspólnie spędzony czas...był to dla mnie super zlot. Bardzo cieszę się,że Was tylu przyjechało,że mogliśmy nie tylko biesiadować ale także połazić wspólnie tu u ówdzie. Zajęć ze zmywania nie byłoby...gdyby wszyscy po sobie je wykonywali Tu wielkie podziękowania dla moich koleżanek za pomoc i Olusia który także dzielnie zmywał
O pogodę prosiłam Anioły...trochę chyba jakieś chody mam...była cudna pogoda
Dziękuję Wam za zlot jesienny...było cudnie
Szczególne podziękowania dla Oli za pomysł ze zdjęciem..to fajnie jak ktoś je miewa a ktoś je czasem zrealizuje Szkoda Olu,że Ciebie zabrakło.
Dziękuję Januszowi za piękny projekt naklejki zlotowej ,jej realizację i sfinansowanie Duży buziak od prezesowej
Do zobaczenia na następnym zlocie
Ja tez chciałbym sie przyłaczyć do podziękowań. Gdyby nie ten dojazd " tam " to było by jeszcze lepiej .
Podziękowania też dla ludzi ktorzy mnie namawiali i umozliwili ten wyjazd, i poznanie wielu ludzi nz żywo, których nie znałem.
Przejechałem w obie strony 835km i o dziwo spaliłem ok. 12 litrów gazu na 100km co jest rewelacyjnym wynikiem jak na ten samochód ( ale sie wie , zakladalem gaz sam ).
Założyliśmy Marioli profil ( z tym ze to cholerne forum nie wysyła wiadomości i potwierdzen na WP ) i byc może niedługo pojawi sie na forum ze swoimi postami .
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Ja również dziękuje Wszystkim było super ... noo prawie super bo jak zwykle się spóźniłem tyle tylko ze teraz powstrzymały mnie sprawy zdrowotne ( ale nie moje ).
Trosze żałuje, że w piatek sie nie zjawilem no ale cóz poprawie za tydzien w kazimierzu ten piatek
MaciejR21 napisał/a:
z tym ze to cholerne forum nie wysyła wiadomości i potwierdzen na WP
to juz napisz do ksiazki zyczen i zazaleń Tomboga
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum