Wysłany: 2008-10-07, 15:20 Czesci z R25 starego modelu do nowej
Witam! Wiec tak mam R25 po liftingu i padl mi korektor sily hamowania o ktorym juz wczesniej pisalem ze poszukuje... teraz znalazlem na allegro stara Renatke przed liftingiem Stara R25 i gosc ma do sprzedania takowy korektor ale zastanawiam sie czy czesci od tej Renatki beda pasowaly do mojej?
Prosze o szybka odpowiedz bo spieszy mi sie z kupnem jezeli bedzie pasowac
Wiem widzialem ten opis... nie da sie go naprawic bo ten kawalek jak to nazwac... tego czegos do czego jest przymocowana sprezyna zgnil i sie zlamal! Calego autka nie musze kupowac! Gosc chce 100zl za korektor razem ze sprezyna i i tymi precikami!
Ależ Konrado- tak nie można!!!! Fabrykę chcesz poprawiać ???
P.S.
ja też to u siebie z 5 lat temu wypier...
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
A przynajmniej oglondałeś ten korektor .bedzie z mocno wiekowej już renatki i kto wie czy nie solidnie zardzewiały,zapłacisz za niego 100zł co na mój gust jest drogo ,a on ci sie rozsypie w rekach.
w mijej reni korektor zardzewiał w pozycji nie dotykac i sie stosuje do tego zalecenia .ostatnio na przeglondzie okresowym miałem hamulce ok.jak zacznie cieknąc wbrew opini innych , ja sie go pozbęde.
Gosc chce 100zl za korektor razem ze sprezyna i i tymi precikami!
Drogo jak za śmietnik.
Konrad napisał/a:
Fabrykę chcesz poprawiać ???
a pewnie że tak doczepia taka pierdołe żeby miało co się j....
Nie grzebać w układzie hamulcowym samowolnie. Nikt nie wkłada niepotrzebnych części do samochodu. 700 000 szt wyprodukowanych R25 razy np. 60 USD daje 42 mln USD wyrzucone w błoto. Konrad powinien zarobić tę całą kwotę z oszczędności, bo wymyślił, że to jest niepotrzebne.
Marteen. Kup nowy korektor, nie zrujnujesz się.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum