Wysłany: 2008-10-17, 18:51 Ostatni Zlot w tym roku Sylwester 2008r. w Połczynie Zdroju
Mili moi zapraszamy w imieniu Komitetu organizacyjnego (skład : Agata,Goga) na Sylwestra w Połczynie Zdroju.
Miejsce zabawy - Połczyn Zdrój - hala w zakładzie (drukarnia Gogi). Zapewniamy przystrojoną salę, sprzęt głośno grający, stoły i naczynia, wesołą atmosferę, zabawę do białego rana.
Nocleg u Gogi. Część osób w domu u Gogi a część w dawnym jej mieszkaniu (podłogi). Trzeba zabrać ze sobą tylko jakieś śpiwory i materace jeżeli ktoś chce mieć miękko (jeżeli ktoś chce mieć poduszki i inne wygody -zabiera ze sobą Jeżeli ktoś od podłogi woli większe wygody...można zarezerwować sobie miejsce w hotelu...oczywiście dużo wcześniej i dużo kosztuje
Data 31 grudzień - 1 styczeń 2009r.
Jak będzie lista chętnych to ustalimy jakąś drobną składkę na podstawowe produkty...typu kawa,cukier,ogóreczki,mleko itp.
Przywozilibyście dla siebie alkohol, jedzenie, napoje i to co ktoś będzie chciał mieć na stole(mięsa,wędliny,bigosy,ciasta itp)
Mile widziane sztuczne ognie...jak na Sylwestra przystało
Zgłoszenia na ballll przyjmujemy do 15.11.2008r.
Dziękujemy za uwagę...Komitet organizacyjny
Ludziska...Renie sa pojemne...skrzyknijcie sie w jakieś grupy...i na pomorze...na pomorze
Ostatnio zmieniony przez Tombog 2009-10-08, 18:35, w całości zmieniany 3 razy
a ja sobie obiecałem, że nigdzie daleko w tym roku już się nie wybieram. Biorąc pod uwagę kolumny ekipy łódzkiej to dla nas też by było ze 600 km To już chyba jakis konkurencyjny nad Jasieniem. Maciek dasz radę??
Ale frajda!!!!
-tomalki rezerwują pokój Filipa(jeśli można) , no i kryty parking
a to ci niespodzianka ze strony Komitetu Organizacyjnego.
Myślę że brać forumowa dopisze przynajmniej tak, jak w Kazimierzu.
Pomyślcie-do morza to już przysłowiowy "rzut beretem". A kiedy ostatnio byliście zimą
nad Bałtykiem?????
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Tomku...parking dla Renatek zapewniamy...ale nie zadaszony
Tomku...jeżeli frekwencja dopisze jak w Kazimierzu...to już jutro przyjeżdżaj...będziemy nowe fundamenty wylewać...pod jeszcze jeden dom
Szanowny Komitecie Organizacyjny ekipa z Łodzi w składzie Mariusz, Grzybek, Grzybkowa, Kamila i Ewa meldują się na Sylwestrze . W późniejszym terminie prosimy o info gdzie będziemy spać i w razie czego co wziąść aby przenocować. Hotel dla nas to zadrogo i wolimy domowe spartańskie warunki
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum