No sorry ale poczte na WP mam od 10 lat a gdybym miał zakladac osobny mail do kazdego forum to mialbym ich kilkanascie co najmniej. Na zadnym forum nie ma z tym problemu tylko tutaj wiec to nie poczta tylko forum źle działa i chyba nie jest duzym problemem zeby to porawić. Inne fora na PhpBB jak najbardziej działaja z WP.
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
A moje nie działa i nie będę tego poprawiał, bo to nie wina forum, tylko skrzynki wysyłającej (czytaj domeny). Musisz z tym żyć, albo dorobić sobie konto . Ja osobiście mam 8 różnych kont, które obsługuję z gmaila i nie narzekam, że coś nie działa. Taki świat. Jesteś we Francji płacisz euro. Jesteś w Polsce, płacisz złotówkami.
Sory, ale tobie łatwiej założyć nowe konto, niż mi załatwić revDNS u ISP.
Scorpion ma adres WP w forum . Ja mam adres WP wiec jakoś musieliśmy sie zarejestrowac i potwierdzic.
Z tego co widziałem na stronie poczty to jest tam jakaś biała lista czy cos takiego , tyle ze nie wiem co tam wpisac :/.
ja mam też na wp poczte i jakos wszystko dochodzi...(całkowity brak problemów) wręcz przeciwnie, za dużo jak za każdym razem ma przyjśc potwierdzenie i zaznaczyłam, że nie chcę powiadomień na pocztę
_________________ Bo wszystko co dzieje sie wokół nas - to dzieje się po coś!!!
A no widzisz to tym bardziej jest ciekawe. Ja mam zwykłe bezpłatne konto na WP i za cholere nie chce nic dochodzić. Mariola tez załozyła profil podajac pocztę WP i nie mogla sie zalogować bo nie dostała potwierdzenia , w koncu zalozyła drugie konto na onecie.
Na pewno poczta nie wyrzuca mi tego jako spam bo sprawdzałem i katalog jest pusty.
Problem polega na tym, że właściciele serwerów pocztowych pozmieniali polityki bezpieczeństwa i zaczęły się jazdy. To co kiedyś działało, teraz przestało.
MaciejR21 napisał/a:
jest tam jakaś biała lista czy cos takiego , tyle ze nie wiem co tam wpisac :/.
Jeśli można tam wpisywać całe domeny, to wpisz plm11.pl . Jeśli tylko konkretne adresy, to wpisz r25(małpa)plm11.pl . Może zadziała.
Dla niektórych adresów lub domen możesz wyłączyć system antyspamowy. Umieść je poniżej na tzw. "białej liście". Musi to być adres Return-Path wiadomości. Poszczególne adresy oddzielaj znakiem przecinka: spam@domena1.com, domena2.com. Maksymalnie możesz mieć 20 adresów na liście.
Wiec wpisuje ten adres który podałeś.
[ Dodano: 2008-10-20, 14:32 ]
No i nic nie dało , co dziwne powiadomienia na GG tez nie działają a mam właczone.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum