Wysłany: 2008-10-23, 09:51 Zaproszenie do Koszalina
Mili moi koledzy i koleżanki
Pragnę serdecznie zaprosić na oględziny i oblewanie naszego nowego nabytku.Będziemy zaszczyceni mogąc Was gościć
Miejsce spotkania Koszalin
Sobota 25.10.2008r.
Godzina 15.00
Serdecznie zapraszamy
R25: R25 TX 2,2 J7TA732 KAT B/G 1992
Wiek: 78 Dołączył: 30 Mar 2007 Posty: 538 Skąd: werbkowice
Wysłany: 2008-10-23, 09:57
Serdecznie dziękuję za zaproszenie
Miło by było zobaczyć Wasz nowy nabytek
A jeszcze bardziej Was i tych którzy z zaproszenia skorzystają
Mam nadzieję że w przyszłym roku zawitam w Wasze progi
Goga Ty to do nas zaproszenia nie potrzebujesz...bo Ty jak rodzina...zawsze i o każdej porze
Dzwoniliśmy troszkę po ludziach i niestety ta sobota wielu nie odpowiada...
Tak sobie myślę,że przełożę oględziny bliżej końca listopada...to chyba jakieś Andrzejki od razu skręcimy(oj wosku trzeba polać koniecznie ...niech nowe renie wróżby ukażą )......no i termin trzeba by było wybrać bardziej odpowiedni dla wszystkich...bez pracy,nauki i zjazdów szkolnych
Wszystkich którzy nas w sobotę odwiedzą serdecznie przywitamy a na imprezę zapraszamy w listopadzie....termin do ustalenia
-z Andrzejkami to już sprawa ustalona- są w Goleniowie , a przy okazji możemy
świętować zakup Waszej Reni
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
W 4-5 godzin bym sie zmiescił
Ale mi tez fundusze nie pozwalaja jak Grzybkom mam zbieg kilku wydatkow w listopadzie OC i przeglad.
Wiec Odbijemy to w Sylwka Agatko.
Ja z Grzybkami i Ewa w drodze bedziemy po woli sie nastrajac na Sylwestra jedziemy moja ŚLICZNOTKĄ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum