Jak już sie dziś chwalimy to pozwole sobie w imieniu Włodka tez sie pochwalić noa Baccarą ktora już całkiem fizycznie i w rękach własciciela, przeszła dziś pierwszą sesję zdjęciową .
Poza kilkoma rzeczami do porawki , wszystko jest tam w zasadzie w idealnym stanie. Włodek zapewne coś napisze bo jak by nie było jest szczęsliwym posiadaczem tego cacka .
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Jutro coś więcej na temat mojej Żabki. Bożenka jest zadowolona, ale niezmiennie powtarza, że wszyscy jesteśmy p.....ni na punkcie Renatek. Jednak przyznała. To jest lepsze od skrzynki na listy.
Dziś faktycznie dzień niezwykły-takie PREZENTACJE na forum.
Adawen-gratulacje!!!!
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
ładne autko, teraz pora je wysłać na jakiś klubowy pokaz
Noo...Włodek już na koniu na Sylwestra nie będzie musiał przybywać...Sylwester klubowy to i renatki się spotkają
Bardzo ładna Baccara Gratuluję Włodku i życzę bezawaryjnej ,cudnie miłej jazdy wszędzie gdzie się tylko wybierzesz
Baccara kupiona w marcu br po 5 minutach zastanowienia. Uszkodzona skrzynia biegów. Zaczęła się jazda po ASO. Multum pieniędzy jeszcze więcej cierpliwości i nareszcie kontakt ze Skorpionem i Maćkiem. Sprawa ruszyła "z kopyta". Bez nich "gleba". Jak pokażę fakturę z ASO Maćkowi z pewnością będzie się pastwił nade mną i puści to na forum. Jeszcze dużo pracy przy drobiazgach. Jastem cały w skowronkach.
Włodek - nie pokazuj, nie daj się pastwic nad sobą
a tak serio uzupełnij profil. Trzoszkę już wiesz, model, silnik, rok produkcji, no i ze nazywa sie ŻABKA
Ty sie tutaj nie masz co smiać bo koszty w temacie naprawy skrzyni masz podobne .
Ja mam nie do zdarcia układ napędowy a dlaczego ??? A no dlatego ze serwis mam pod wiatą bez kanału i podnośnika ( nie licząc podnośnika z biedronki )
( To stwierdzenie sie zapewne kiedyś zmieni jak niespodziewanie sie zatrzymam i nie rusze ale na razie ciiiiiiii )
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum