Pomyśł fajny - z tym że w rodzimym narzeczu (zrozumiałym dla większości)
najlepsza stronka jest nasza więc nie będziemy załączać linku.
Ale kto wie może znajdziemy coś równie ciekawego na temat Reni no i żeby było zrozumiałe
A ja bym usunął te linki z tego działu. Dział jest o naszej stronie a nie o innych. Proszę je przenieść do HP. Zbyt wąski temat, by budować specjalny dział. Pozatym pomysł dobry
Tylko ja mogę tworzyć nowe działy . Nie wydaje mi się jednak, żeby temat linkow mógł być tak obszerny, by zasługiwał na osobny dział. Wydaje mi się, ,że w wolnej strefie wystarczy na to jeden temat otworzyć i nie zaśmiecać go.
Wysłany: 2005-10-22, 19:46
Mi się wydaję że dział z linkami nie jest zły. W wielu stronach np.o linuksie są linki do innych stron.
Nawet nam się to może kiedyś przydać, bo ktoś kiedyś podał jakiś fajny link, ale właśnie nie pamiętamy w którym poście to było (szczególnie że już troszkę ich mamy), a tak wchodzimy sobie na dział z linkami i git.
No to git, przyklepane. Proszę proponować kategorie linków poprzez zamieszczanie nowego tematu z linkiem. Na początku nowej kategorii linków, opisz krótko czego kategoria dotyczy.
Czytaj uważnie opis forum "Linkownia", a unikniemy nieporozumień. W razie pytań, pytaj !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum