_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Noooo to pieeeeeekny widok, obejrzałem do konca.
Serce się wyrywa do takiego "wyścigu".
Super sprawa.
Czy są w PL takie tory z ładną scenerią?
To przecież pomysł do wykorzystania.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Nie wiem do końca ale na zachodzie to taka impreza jest chyba łatwiejsza do załatwienia niż u nas w kraju. Poza tym mają tam chyba takie dni w które za niewielką opłatą można się na tor wpakować i pojeździć
moze my tez cos takiego zrobimy na 25 lecie produkcji 25
Mariusz1500, w naszych glowach jest juz jakis pomysl na uczczenie tej rocznicy ale jeszcze za wczesnie by o tym pisac przynajmniej w tym dziale...
co do wynajecia toru jest to mozliwe i nie az tak strasznie drogie jak by sie wydawalo...
sa 2 mozliwosci w panstwie Polskim...
tor Poznan
tor Kielce
ten pod Kielcami zdecowanie ładniejszy,ciekawszy i ogolnie zawsze mi sie bardziej podobal
szczegolnie jesienia
ale fajany przejad po torze ))))))))) moze my tez cos takiego zrobimy na 25 lecie produkcji 25
Mariusz to super pomysł....trzeba zadziałać...myślę,że wiosna to będzie dobry czas na realizacje tego przedsięwzięcia
blondas napisał/a:
Mariusz1500, w naszych glowach jest juz jakis pomysl na uczczenie tej rocznicy ale jeszcze za wczesnie by o tym pisac przynajmniej w tym dziale...
Wiem,że to nie dział na tę rozmowę ale Blondasie...nasze renóweczki zasługują aby je na milion sposobów uczcić...tak więc 25lecie produkcji to dobra okazja i na takie pomysły jak rajd po torze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum