Ej to nie jest takie okropne.
Pozwoliłem sobie zadzwonić na tor kielecki i zawodnicy płacą za 1h 450 zł
Nie potrzebujemy całego dnia a spokojnie 1 może 2 godziny.
Mam nadzieję że nie wyszedłem za daleko przed orkiestrę i jeszcze będę mógł coś napisać
Ogólnie jeżeli kierownictwo chciałoby kontynuować rozmowy w tym kierunku totel do prezesa automobilklubu Kielce 041 361 99 20 ewntualnie do kierownika toru : 041 303 16 60 lub 303 4949
http://www.automobilklub....,15,Adresy.html
Mam nadzieję że nie wyszedłem za daleko przed orkiestrę i jeszcze będę mógł coś napisać
Oleks nie tylko kierownictwo na tym forum coś robi...super,że zadzwoniłeś
Wszystkie informacje sie przydadzą tylko kto byłby chętny do Kielc pojechać na taka rundkę ?
mialem kiedys okazje latac sejaczem po torze w Miedzianej Gorze i za 11 osobowa grupe placilismy 400pln netto lub 488 jesli chcieli bysmy rachunek
czasy sie zmieniaja i ceny rowniez
wiec tak jak pisalem wczesniej nie jest to koszt nie do przejscia...
No widzę, że się bardzo kolegom i koleżankom spodobało A można by tak zrobić fuzję z "Safrane Klub Polska" i jechać razem. Na filmiku widać, że oba modele uczestniczą
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
ten filmik pochodzi z fan klubu R25 i Rsafrane...
to jest jeden klub zrzeszajacy dwa top modele.
u nas jest troszke inaczej ale nic nie stoi na przeszkodzie by zainicjowac integracje miedzy naszymi fan klubami!
Ogólnie to 27 grudnia mamy I Ogólnopolski Zlot SKP, taki jednodniowy w Cesarce co by się zintegrować troszkę więc zarzucę temat odnośnie wspólnego zlotu tak ogólnie i z tym rajdowaniem po torze Na zlot chciałem zaprosić też użytkowników R25 chociaż grupę łódzką ale zostałem zawetowany, stwierdzili żeby pierwszy zlot odbył się tylko z samymi Szafkami. Ale ogólnie przy następnym zlocie będziemy o Was pamiętać, a w szczególności ja tego dopilnuje. W końcu fajnie by było jakby siostry się spotkały ze sobą, można będzie porównać silniki 2.2 8V J7T bo są niby te same w Safranach ale inaczej montowane niż w R25.
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Goli...to zrozumiałe,że Twoi koledzy pierwszy zlot chcą zorganizować w swoim towarzystwie Sami pewne nie spotkali sie niektórzy w realu...a tu od razu jacyś goście mieliby być.
Pamiętaj,że my jesteśmy otwarci na współpracę i spotkania z innymi klubami
Myślę koledzy,że ten rajdzik po torze to zorganizujemy wiosną...grudzień to czas przygotowań....w lutym będzie zlot zimowy i wiosnę moglibyśmy przywitać na takim torze
Ja się piszę na taki rajdzik....tym bardziej,że będę już mogła prawdopodobnie sama śmigać....a jest czym
Tak był taki kalendarz ale to nie takie proste podać wszystko wcześniej na cały rok.
Obiecuję ,że w styczniu będzie podany kalendarz imprez co najmniej do czerwca a i może zlot ogólnopolski zostanie ogłoszony.Postaramy sie abyście się w 2009 roku nie nudzili
Jeżeli ktoś ma jakieś fajne pomysły to prosze przysyłajcie...piszcie PW.Wszystko możemy zorganizować...aby tylko chetni byli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum