No i pech bo ja mam szarą To chyba zaraz polecę po farbki
A tak swoją drogą to gdyby blondas nie dojechał to cieniutki byłby ten spot łodziaków
A tak się odgrażali
HAHAHA podobna liczba wozów stawiła sie na ogólnopolskim a łodzianie jako pierwsi wyszli z taka inicjatywą, reszta niech sie schowa dopóki nie zrobi lepszego. A atmosfera była....(jaka mogła byc)
nie ilosc a jakosc!
skoro nie wszyscy czuja miete do spotkan to trudno... pozostanie im tylko slinka przy ogladaniu zdjec
najwazniejsze ze nieliczni sa i chca
jednoczesnie zachecam wszystkich do kombinowania ....
moze jak spadnie snieg zrobimy sobie zimowy spot przy ognisku z kuligiem??
tylko zeby znow nikt nie marudzil ze ma za daleko....buahahahahaha
R25: 2,2i, GTX, J7T, B29E, składak 94
Wysłany: 2005-10-24, 22:03
Ja bym chętnie przyjechał na te spotkanie ale niestety na razie nie mam jak, a o finansach nie wspomnę.
Mam nadzieje, że na inne spotkania będę mógł przyjechać.Postaram się nie przegapić tego letniego w przyszłym roku. Może będę w komplecie czyli ja,żona,córeczka Dorotka i oczywiście Renia.
ja swoja musze lakierować ale na 100 % zostawię srebrny kolor - tak dla odróżnienia. Sorrki że nie zdązyłem przerobic swoich zdjęć - chyba wrzuce na jakąś stronke i dam link.
A na zimowe spotkanie sie piszę - i musze wam powiedziec że nawet 4 sztuki R 25 obok siebie wyglądaja imponująco.
[ Dodano: 2005-10-25, 13:49 ]
wrzuciłem zdjęcia na stronkę
www.com3.pl/reno25/
ja się cieszę z naszego nowego kolegi ze Szcz.Zawsze to już razniej się podróżuje na zloty
A co do spotkania to przeglądałem twoje fotki krajoznawcze i może w Kużnicy Kaszubskiej-jeśli dobrze zapamiętałem tą nazwę?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum