Goga napisała ze furtka sie lekko jeszcze nie domkneła.
No i sie nie zawacham i z niej skorzystam .
Tak sie sprawy ułożyły ze moge oficjalnie powiadomic ze i my zjawimy sie na forumowo noworocznym spotkaniu .Bardzo sie cieszymy ze Goga znalazła jeszcze dla nas miejsce.Pozdrawiamy wszystkich i czekamy na spotkanie.
Cieszę się bardzo, że skorzystaliście z otwartej furteczki....miejsca jest jeszcze i dla innych tylko, że miejsca noclegowe zostały juz tylko na podłodze Maverasy zajęły ostatnie spanie na łóżeczkach ale zapewniam, ze podłogi u mnie jeszcze dużo wolnej zostało
_________________ Bo wszystko co dzieje sie wokół nas - to dzieje się po coś!!!
ciekawe jak mnie rozmrozicie po tych kilku godzinach jazdy. A właściwie to wcale nie jestem ciekawy
forma sopelka sylwestrowego niespecjalnie mi odpowiada - mógłbym co najwyżej szampana chlodzić
szmpana mrozić będziemy jak przystało w zamrażarce a Ciebie z Anią wolelibyśmy cieplutkich i różowiutkich między nami na sali sylwestrowej
[ Dodano: 2008-12-29, 19:28 ]
nooo czas trochę rozruszac temacik zakupy prawie wszystkie zrobione, Szampanik chłodzi się już w lodówce, mięsko marynuje się w miseczce. Jutro będzie strojenie i szykowanie "sali balowej".
_________________ Bo wszystko co dzieje sie wokół nas - to dzieje się po coś!!!
No i po zabawie sylwestrowej.
Dziekuję przede wszystkim Godze za umożliwienie zorganizowania tego spotkania.Dziękujemy za gościnę....buziaki wielkie
Dziekuję także wszystkim uczestnikom za wspólną zabawę,śmiech,radość,sympatyczne spotkanie,pogawędki i dużo dużo szaleństwa w tańcach
Fajne zdjęcia- widać, że było wesoło.
Bogaty był rok 2008 na forum. Przybyło samochodów ładnych, A w albumie- 10 udokumentowanych imprez. Do tego zmiana designu strony, publikacje prasowe. Nieźle.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum