Bardzo przyjemny. Znacznie Å‚adniejszy niz styl velsatisa.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imiÄ™ Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Zdjęcie sprzed roku albo i dwóch ale i tak wywołuje u mnie szał we krwi jak patrze na to R25 dCi Piękne bardzo
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
oczywiście, że to nie to. Jakies 25 w nazwie. To całkowicie inny samochod, ale ładny i tyle. Nie sądzę aby ktoś myślał, że to kontynuacja.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
A mnie troche przypomina tą "starszą" wersję R25 przynajmniej w założeniu, że to też jest hatchback. Tak na marginesie to czy ktoś ma więcej zdjęć tego "prototypu"/"auta seryjnego" ?
Poza tym Renault ostatnio wraca do nazw starych modeli, przykład w linku poniżej:
Noooo ta safrane to porażka całkowita. Skrzyżowanie passata z roverem 75. Jest autentycznie paskudny. Ale to chyba istniejący samochód, a R25 to tylko virtual.
Janusz, z tego co czytałem to nowa szafka jest robiona na bazie nissana maxima
_________________ Gość, Ty i Renia i cały świat się zmienia
Opis objęty jest prawami autorskimi, pobranie go, zmiana i wykorzystywanie możliwe jest tylko po mianowaniu autora na Administrtora lub Moderatora forum R25
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz gÅ‚osować w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum