i jak widac już na samym początku ten Nowy 2009 rozkręca się całkiem nieźle. Zaraz zlot zimowy, przygotowania do wyjazdu do ojczyzny Renatek. Więc życzę wszystkim, żeby Młody Roczek był jeszcze bogatszy na co się zanosi
No, ja przywitałem nowy rok z 40 stopniową gorączką w pracy, więc nie wiem do końca co tym myśleć . Pewnie w Połczynie by mnie to nie spotkało . Może za rok ... ???
Generalnie gratuluję (zazdroszcząc) wspaniałej imprezki . No i to zimowe może na deser. Bezcenne !!!
WIELKIE DZIEKI!
Podziękowania dla Gogi i jej Rodziców za "niskobudżetową" zabawę Sylwestrową,
-naszym dziewczynom za extra menu
-wszystkim uczestnikom za dobre humory i kapitalną zabawę
-jedynemu trzezwemu (Blondasowi) za rozwiezienie na nocleg "zwłok" po Sylwestrowej
zabawie
Do Siego Roku !!!!
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
Przede wszystkim wielkie podziękowania w stronę Komitetu Organizacyjnego. Dziękujemy za wspaniały klimat, za przyjęcie, a przede wszystkim za spotkanie w tak licznym gronie. Mamy nadzieję że co złego to nie my, a to co zostało u Ciebie Goguś będzie pretekstem do kolejnych odwiedzin
_________________ Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło...
Wielki szacunek dla naszych pań ,to one najwiecej sie napracowały.
Spotykanie was wszystkich to wielka przyjemnosc.dziękujemy za zabawe i mile spedzony czas.
Blondasowi za wspaniełe fajerwerki
A Godze za wszystko.
noo powiem, że zaskoczył mnie nieco ten film
myślałem, że to bedzie z zabawy sylwestrowej siedze ogladam czekam i czekam a tu hmm 1 minutka zabawy
ale fajerwerki fajne
_________________ "...a kto umarł ten nie żyje... "
Konrad bo my zajęci byliśmy zabawą a nie kręceniem filmu chociaz kawalek uchwycilem telefonem
przerwa była jedynie na fajerwerki i to dało się uchwycić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum