jest juz styczen,mialem plany by gdzies z tymi kalendarzami pojsc ale juz po ptakach niestety znajac realia drukarskie...
zmieniam wiec zamowienie na 2 sztuki
Więc nie zrywaj z nimi rozmów.
Lepiej mieć coś szybciej niż czekać na perfekcję do czerwca.
Nie wierzę, że profesjonalny zakład zrobił coś na prawdę nie do przyjęcia.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Nie jest to nie do przyjęcia, lecz za tą cenę powinno być lepsze niż wyszło. Zapewne na ten temat będziemy dyskutować w piątek. 60 szt. leży już i czeka na oprawę. Nie panikujmy, poczekajmy, wszystko napiszę natychmiast jak się wyklaruje.
nieraz śni mi sie to po nocach. Tomek możesz spróbować zbić cenę za gorszą jakość
_________________ Bo wszystko co dzieje sie wokół nas - to dzieje się po coś!!!
Spoko, przeciez Tombog napisał, że będzie negocjować i nie ma czasu dopiero jak negocjacje nie wyjdą szukać nowych rozwiązań.
Ale ja mysle, ze nawet dla odzyskania zaliczki- a oni kwoty za materiał powinno sie dążyć do porozumienia.
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Zamawialiśmy osiem kalendarzy i jeżeli będą one dobrej jakości to oczywiście zamówienie podtrzymujemy...jeżeli jakość będzie kiepska...to wybaczcie.Nawet zbicie ceny mnie wtedy nie satysfakcjonuje
Tomek działaj, nie marudzimy tylko trzymamy kciuki - jak załatwisz, tak będzie dobrze a wierzymy, że załatwisz jak najlepiej można - my po prostu nie mieliśmy takich możliwości. Za rok może spróbowac ktoś inny jak ma ochotę
Przed chwilą odebrałem wydruki prubne i są OK. Niestety cykl potrwa, bo na maszynie jest właśnie spore zamówienie. Do piątku skończą druk, w poniedziałek oprawa i jak dam radę, to je odbiorę w poniedziałek. Wszystko zależy od mojego grafiku w pracy, którego jeszcze nie znam na drugą połowę stycznia. Natychmiast też zajmuję się wysyłką. Pieniążki proszę przesyłać na konto bankowe, którego numer podam na PW. Dotyczy wysyłek pocztowych. Odbiory osobiste płatne gotówką ofkors
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum