Wysłany: 2009-01-06, 14:22 Nowy prezes klubu Renault25 wybrany :-)
Pragnę wszystkich zawiadomić, że nowy prezes klubu Renault25 na rok 2009 został wybrany.
Został nim nasz klubowy kolega Janusz
Serdecznie gratuluję i życzę nowemu prezesowi owocnej pracy, ciekawych pomysłow i możliwości ich realizacji
Wszystkich klubowiczy i forumowiczy zachęcam do współpracy, pomocy i wspólnego promowania naszego forum i klubu.
Dziękuję za mijający rok....pozdrawiam Agata
Agata- to prawie 2 lata działalności KLUBU pod Twoimi "rządami".
Dzięki wielkie za Twój czas,zaangażowanie i .... za Wszystko.
Janusz ma dosść wysoko ustawioną poprzeczkę ale na pewno będzie chciał ją podnieść
jeszcze wyżej-taki już jest.
Życzę Mu tego , z całego serca , a my -Forumowicze będziemy starali się pomóc.
_________________ Moja jest tylko racja,bo to Święta Racja.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
gratulacje dla Janusza.
mam nadzieje ze mu sil wystarczy by sterowac dalej ten okret...
mojej zonie i bylej prezesowej dziekuje za wszystko co robila w kierunku by to forum mimo wszystko sie rozwijalo a ile sil,energii w to wlozyla naprawde tylko ja i ona wiemy
Cóż można odpowiedzieć?
Same podziękowania.
1. Dla Agaty, której ogrom pracy i zaangażowanie trudno przecenić. Chciałem tu wymienić wszystkie imprezy, które zorganizowała i na których była i inne rzeczy, które zrobiła dla popularyzacji naszego forum. I nie sposób tego zrobić- obejrzyjcie sobie listę kategorii w albumie i przypomnijcie sobie, które zloty są dziełem Agaty (plus jeszcze najbliższy, zimowy). Przypomnijcie też sobie JAK były zorganizowane.
2. Dla wszystkich za ogromne poparcie w głosowaniu. Wiedziałem, że Agata zaproponuje moją kandydaturę, ale tego, że tak duża ilość osób do tej propozycji się przychyli- nie podejrzewałem. To bardzo miłe z Waszej strony.
3. Za zaufanie do mnie- postaram się nie zawieść i przynajmniej zasłużyć na ocenę powyżej średniej, bo rzeczywiście poprzeczka umieszczona przez poprzednią prezes jest baaaardzo wysoko.
4. Za taką ilość gratulacji.
5. Za propozycje pomocy w działalności- bardzo cenne, na pewno będzie potrzebna. A pamiętajcie, że BARDZO często wystarczy dobre słowo i zachęta do dalszego działania w trudnych chwilach.
Pozdrawiam wszystkich.
Janusz
_________________ A part le sexe Francais, superbe, il y a aussi la motorisation Francaise!
>>>>>>>>> Mam na imię Janusz i jestem renoholikiem <<<<<<<<<<
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum