Jeszcze niewielkie, ale jednak są jakieś luzy więc proszę tylko o adresy. Jak wyślę, to Każdemu podam nr konta i kwotę do zapłaty. Jutro wysyłka. Następna nie wiem kiedy. Jak się chętnych nazbiera pewnie .
Ewentualny dodruk możliwy po zebraniu większej ilości chętnych.
Proszę wszystkich o cofnięcie się o kilka postów i sprawdzenie na ostatecznej liście, czy kogoś nie pominąłem. Do dzisiaj nie wiem gdzie wysłać kalendarze dla:
- Nyny
- Maveras
- Tomala
- WitekS
Proszę o natychmiastowe podanie adresów. Najszybciej być smsem. Nick - imię nazwisko - adres.
Osoby chcące odebrać osobiście w Warszawie mogą mnie złapać jutro (22.01.2009) Na głównej poczcie w okolicy 14:00 (wysyłam kalendarze) oraz na pl. Powstańców Warszawy w okolicy godz. 18:00-19:45. Jestem w pracy od 17:00 do 23:39, ale trudno mnie będzie w innych godzinach wyjąć. Pozatym jestem jeszcze w pracy 24.01.2009 od 17:00 do 23:00, 28.01.2009 od 17:00 do 23:39, 31.01.2009 od 6:00 do 12:30. W dniach 26 i 29 można mnie złapać przed i po pracy czyli w godz. 10:45 i 17:00. Koniecznie proszę wcześniej zadzwonić by się umówić na konkretną godzinę.
A nawet jak jest twoja,to moja jest mojsza niż twojsza,bo moja racja jest najmojsza i tylko ja ją mam.
( Dzień Świra )
-ponoć życie zaczyna się po 50-tce,..no może
po dwóch..
No ja też mam swój egzemplarz. Nie wiem jak u innych ale niestety ostatni miesiąc skleił mi sie z przedostatnim i odlazła warstwa farby ktora została na odwrocie poprzedniej strony .
_________________ Nie sztuka być królem. Sztuką jest być dobrym królem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Moesz ciga zaczniki na tym forum